tabletki antykoncepcyjne- jakie polecacie?? (70) chciałabym zacząć brac tabletki antykoncepcyjne, wiem że lekarz powinien je... pytająca młoda mama Synek rozbił głowę i dziwnie mruga oczami-kto zna dobrego okuliste?;/ (30) W czwartek mój 3letni synek spadł z krzesła i rozbił główkę trzeba było szyc... Agata dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (26) Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie... Ania
adwokat (2) Jaką polecacie Panią adwokat w Trójmieście? Chodzi o rozwód, znęcanie się... arwena pilnie prawnik (24) Witam...mam pytanie czy wiecie może gdzie jest dobry prawnik w Gdńsku od... krysia22 Adwokat- rozwód- podział majatku (61) Szukam bardzo dobrego adwokata z trójmiasta, który zajmuję się rozwodami i... Mirek Mój pies ugryzł moje dziecko (32) Witam, mam problem z moim 9 letnim psem. Mamy go od szczeniaka, wzięliśmy go... NanaNu nie moge zajsc w ciaze (97) Juz od dluzszego czasu staramy sie z mezem o dzidzie i nic. Wy tez mialysie... zabka1 Urlop niani (65) Dziewczyny, Czy płacicie pensje niani podczas urlopu? Pozdrawiam Ona Kiedy przekłuwałyście córkom uszka ??? (153) Chodzi mi o wiek maluchów. Widziałam różne opinie, że lepiej do roku, inny,... Mutti Wakacje z dziećmi (122) nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w... asienkaj Laryngolog dzieciecy przeciwny interwencjom chirurgicznym (1) Drogie mamy - szukam laryngologa dzieciecego w Gdn ktory nie kieruje tasmowo... Anka alimenty. Jak to załatwić? (9) Czy ktoś zna ten temat? Nie potrafię dogadać się z ojcem dziecka w sprawach... mama Badania prenatalne ! Kto miał ? (65) We wtorek zrobiłam sobie badania prenatalne w 12 tygodniu ciąży. Tak żeby... Hexusia Drinki (41) Dziewczyny robię w piątek imprezkę i znacie fajne przepisy na drinki? Wiem... toshiba Dobry ortodonta (37) dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś? kalarepka Gdzie kupię duże kartony? (19) Tak jak w temacie, gdzie można kupić duże kartony, nawet takie 150x150x150?... sssss Poszukiwany dobry ortodonta na nfz dla dziecka (1) Poszukuję na nfz dla dziecka ortodonta ( aparat ruchomy) kogo i gdzie polecacie? Anna Sąsiad chce za wszelką cenę pozbyć się nas (2) Pod nami mieszka sąsiad, który narzeka na hałas. Wzywał do nas policję. Do... Frozen Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (19) Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic... malaniunia