DOLADUJ ZA DARMO! - Generator kodow do komorek!

Wszedlem w posiadanie generatora kodow z kart zdrapek. Jeden na piec wygenerowanych kodow dziala! Oddam program za darmo, kto chce niech sie odezwie na gg do mnie 5774078. pzdr.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: DOLADUJ ZA DARMO! - Generator kodow do komorek!

napisze do admina w tej sprawie a on poda mi twoje ip , panowie dostawcy wyłączą ci internet cwaniaczku skończyła mi się cierpliwość do takich ludzi

Pozdro

A zainteresowane osoby tym kodem proszę o nie pisanie do mnie na gadulca bo taka rzecz nie istnieje !

Według mnie to może być pomyłka albo wcibski gnojek xD

Piotr Koczewski napisał(a):

> A zainteresowane osoby tym kodem proszę o nie pisanie do mnie
> na gadulca bo taka rzecz nie istnieje !

Taki kod istnieje i jest najbardziej strzeżoną informacją w firmach. Maszyna drukująca kody na kartach działa w/g z góry ustalonego programu. Ktoś go wymyślił, ktoś inny może go odszyfrować. Oczywiści nie popieram kradzieży.

Strus napisał(a):

> Wszedlem w posiadanie generatora kodow z kart zdrapek. Jeden na
> piec wygenerowanych kodow dziala!

Nie maco oddawać. Każdy to sobie może napisać. "Jeden na pięć" to raczej bajka lub postulat :).

Inne tematy z forum

Białe tango (265 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (117 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

wokalistka szuka zespołu (97 odpowiedzi)

cześć. przyjechałam na studia do gdańska, w moim rodzinnym mieście śpiewałam w zespole rockowym,...