Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

Super klimat (1) Od pierwszego dnia poczułam się fajnie za kółkiem. Instruktorzy są bardzo... Asia Polecam +++++ (1) Poziom nauczania super... Instruktorów podziwiam za anielska cierpliwość ...... Agnieszka !!! Goraco polecam !!! (1) Korzystanie z uslug osrodka szkolenia kierowcow "Delta" to bardzo dobry... Kasia
POLECAM !!! (1) Szkoła naprawdę świetna. Jazdy z Adamem to prawdziwa przyjemność, miła i... Patrycja Rewelacyjny ośrodek !!! (1) Wielkie dzięki dla Pani Arlety która jest najlepszą instruktorką na świecie... Łukasz Klimczak POLECAM I DZIĘKUJE!!! (1) Z całego serca polecam wszystkim zainteresowanym OSK Delta. Bardzo chciałabym... Agnieszka Jak najbardziej polecam! (1) Bardzo polecam Deltę, zwłaszcza jazdy z sympatycznym p.Tomkiem!! Brałam... Magda POLECAM !!! (1) Trudno coś dodać do samych pochlebnych, moim zdaniem, w pełni uzasadnionych... Dowborowa:-) !!! POLECAM !!! (1) Bardzo serdecznie każdemu kto szuka szkoły z wysokim poziomem. Ja miałem... Łukasz Os. Gorące podziękowania dla Pani Arlety Rumińskiej. (1) Dzięki Jej wspaniałym radom udało mi się zdobyć upragnione prawo jazdy.... Joanna ... (1) Bardzo polecam Delte. Spotkalem tam samych sympatycznych ludzi, ktorzy znaja... ... ocena nauki (1) Miałam szczęscie trafić na instruktorkę,Panią Arletę.Jest to osoba o wysokiej... Jolanta Wozniak Po prostu tak i koniec. (1) Nie znam lepszej szkoły w całym Gdańsku, a zwiedziłach ich naprawdę sporo.... Dziewczyna Marcina Polecam! (1) Moja przygoda z prawem jazdy zaczęła się od źle wybranego ośrodka. Na... Renata Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z dodatkowych jazd, jakie wyjeździłam w Delcie.... Ola delta instruktor AdaM i prawko już mam (1) zaczynałem od szkoły Artom ,wyjeździłem 30godzin ,jak się później przekonałem... Jakubek kierowca Najlepsza szkoła - najlepsi Instruktorzy! :) POLECAM! (1) Gorąco polecam wszystkim OSK DELTA - najlepsza szkoła w Trójmieście!!! :)... Agat :) POLECAM !!!! (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu w szkole jazdy DELTA. Wszystko odbyło się w... AGA Szkola godna polecenia (1) Jestem bardzo zadowolona z wyboru tej szkoly.Spotkalam w niej osoby,ktore... Ania Polceam (1) Bardzo jestem zadowolona,że trafiłam do Delty super szkoła i profesjonalni... Justyna:)