Marzena - ocena (1) wow :) bardzo pozytywnie Marzena Wojtek - ocena (2) Fachowo i szybko, wysoki standard Wojtek izabela - ocena (2) Świetna klinika polecam izabela
Maciej - ocena (2) Kompetentna oraz miła obsługa, maja nawet masaż twarzy. Maciej Dariusz - ocena (2) Oj, znają się na rzeczy. A obsługa... prima sort, szóstka z plusem - tylko... Dariusz rd - ocena (1) Krótko: mam 75 lat i lepszych dentystów nie spotkałem. rd Wojciech Malinowski - ocena (1) Najlepsi w Trójmieście Wojciech Malinowski Jarosław - ocena (1) Piękny i zdrowy usmiech- nareszcie Jarosław Krzysztof - ocena (1) Pani Doktor Barbara usuwała mi torbiel w szczęce i robiła implant. Oba... Krzysztof Łukasz - ocena (1) Współpraca bardzo przyjemna , dbanie o klienta na najwyższym poziomie. Miłe... Łukasz Waldemar - ocena (1) Zdecydowanie pozytywne wrażenia z jakości obslugi,co do zasad i sposobów... Waldemar Kamil - ocena (1) Wszystko znakomicie, żadnych uwag Kamil Michał - ocena (1) To jest miejsce, jakiego szukałem. Leczenie jest kompleksowe - od... Michał Michał - ocena (1) To jest miejsce, jakiego szukałem. Leczenie jest kompleksowe - od... Michał Michał - ocena (1) To jest miejsce, jakiego szukałem. Leczenie jest kompleksowe - od... Michał Michał - ocena (1) To jest miejsce, jakiego szukałem. Leczenie jest kompleksowe - od... Michał Matthias Nawrocki - ocena (1) Obsługa bardzo profesjonalna i sympatyczna, zostałem dobrze poinstruowany... Matthias Nawrocki Magda I - ocena (1) Polecam serdecznie! Magda I Marta Kucwaj - ocena (1) Bardzo profesjonalna obsługa. Wszystko na bardzo wysokim poziomie. Duże... Marta Kucwaj Kacper - ocena (1) Rzetelnie i tanio. Kacper