Dr Anna Barbara Kowalczyk (1) Wspaniała pani stomatolog :). Jestem bardzo zadowolona, że trafiłam do tej... Sylwia Miliszewska Obsługa 6 pomijając recepcję (2) Wspomniana recepcja zdecydowanie zniechęca i dobrze żeby zauważył to ktoś z... Pacjentka mile zaskoczona (1) Chciałam bardzo dobrze ocenić pracę pani Moniki Kuczowolskiej. Wybrałam się... Karina
Profeska (1) Byłem ostatnio na wizycie w gabinecie w gdańsku. Pani w recepcji bardzo... Marco Goraco polecam (1) Nie zgodze sie z moim poprzenim rozmowca. Korzystam z uslug stomatologicznych... Pacjentka Zdecydowanie POLECAM! (1) Profesjonalizm = Dentus. Fachowy dentysta= dr Artur Lebiedź. Mam piękne... Joanna Gabinet godny polecenia (1) Korzystam z usług Dentusa od kilku lat, korzystają też moi znajomi. Zawsze... Zuza Szczerze polecam (1) Bardzo miła i rzetelna obsługa. Zabieg wykonany szybko i profesjonalnie.... Marta Gorąco polecam Dr Arturz Lebiedź (1) Witam. Istnienie tak fantastycznego dentysty jakim jest dr. Artur odkryłam w... Marzena Leczą nie tylko zęby....ale strach przed dentystą również :) (1) W dniu dzisiejszym doktor Lebiedź pozbawił mnie kłopotliwej ósemki. Na... Artur bardzo pomocna recepcja (1) Ostatnio pojawiłam się w Dentusie. Poleciła mi ten gabinet koleżanka. Bardzo... Kamila dr Anna Zinczenko DENTUS (5) Polecam zarówno Panią jak i ogólnie sam Dentus. Nie znam lepszego stomatologa... Dariusz S Gabriela (1) Polecam dr Lebiedzia,bardzo miły, sympatyczny lekarz, profesjonalista w swoim... Gabriela Polecam P. Monike Kuczowolska (1) Jest najlepsza pod słońcem! Potrafi leczyć nie tylko żeby ale tak że... darecki Polecam Gabinet Dentus (1) Polecam dr Lebiedzia, bardzo sympatyczny dentysta z indywidualnym podejściem... Beata andrzej - opinia (1) Cały personel bardzo miły i uprzejmy. Wizyty bez opóźnień na zaplanowaną... andrzej Szukasz stomatologa dla dziecka - polecam dr PLUTA (1) Witam, byłam kilka razy ze swoim dzieckiem na wizycie u dr Joanny Pluta,... aneta Natalia L. (1) Od niedawna jestem pacjentką tego gabinetu. Absolutnie nie żałuję :) Bardzo... Natalia L. zadowolona (1) chciałabym zarekomendować gabinet Dentus Gdańska Zaspa gdyż jestem bardzo... Joanna Anna A. - opinia (1) Witam Właśnie jestem po zakończonym kompleksowym leczeniu mojego uzębienia i... Anna A.