Do osób mieszkających w pobliżu mostku nad kanałkiem...

... czy nie skacze wam ciśnienie widząc patologie która urządza sobie libacje za mostkiem i śmieci tam na potęgę głównie rozbitymi i butelkami po alkoholu??? Ja mieszkam blisko, chodzę tamtędy z psem i na działkę i nie wierzę w to co tam widzę. W ostatni poniedziałek przed 20.00 była uczta czego efektem jest kolejna dokładka potłuczonych butelek. Może nie tylko mi to przeszkadza i znajdzie się ktoś jeszcze kto utwierdzi mnie w tym że nie tylko patologia mieszka na Stogach i ma jakiś pomysł jak rozwiązać ten problem.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Do osób mieszkających w pobliżu mostku nad kanałkiem...

Przeczytaj watek znicze na mostku kolo lon...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czytałam, od tego czasu dwa razy było tam sprzątane ale co z tego??? Jak patologia się tam zbierała tak się dalej zbiera.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niestety beda sie tam zbierac, bo to ubocze i moga robic co chca (bynajmniej zyja w takim przeswiadczeniu). Do ilu jeszcze tragedii musi tam dojsc, zeby ktos sie zainteresowal... Sprzatac mozna w kolko, ale to bez sensu, bo za chwile i tak jest syf. Moze trzeba przedstawic problem na zebraniu rady dzielnicy?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

REJESTRACJA NZOZ STOGI (16 odpowiedzi)

Witam! Czy tylko ja mam problemy zeby zarejestrowac sie telefonicznie do lekarza?? Numer ciagle...

Apteka Elżbietańska (4 odpowiedzi)

Wita. Czy ktoś może wie, czy po remoncie w przychodni od strony wejścia dla dzieci wróci Apteka...