Dobry ginekolog prowadzący ciążę/okolice Zaspy.

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
witam!
Czy któraś mogłaby polecić dobrego ginekologa w okolicach Zaspy ( albo takiego, który ma dyżury na porodówce na Zaspie)
To moja pierwsza ciąża i zupełnie nie orientuje się , czy cena 200 PLN za wizytę + USG na zwykłym sprzęcie ( bez 3d) w Falcu prywatnie to przypadkiem nie jest zdzierstwo.
Polecacie kogoś?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dobry ginekolog prowadzący ciążę/okolice Zaspy.

polecam dr matkowskiego, ja chodziłam do luxmedu, ale przyjmuje tez na piecewskiej, pracuje w szpitalu na zaspie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Do gina chodze do dr Jagielowicza w przychodni przyszpitalnej na zaspie, rozmawiajac z babeczka na korytarzu uslyzzalam ze 3ciaze Jej prowadzil i ze jest super, wiec moze ten lekaez? I od razu maszblekarza ktory w szpitalu pracuje na oddziale ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeżeli dobry lekarz to tylko Jagiełowicz, przyjmuje również na Mickiewicza i nie prywatnie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Również poleca dr Matkowskiego ! prowadził moją drugą ciążę, pierwsza zakończona przedwcześnie w 35 tc, druga doprowadzona do 39 tc dzięki szybkiej intewencji i fachowej opiece. Polecam w 100 %
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja w 100% polecam dr Stachowiak (przyjmuje na Zaspie). Wizyta z tego co pamiętam 150zł, ok poł godziny, dokłądna, sympatyczna. Prowadziła mi pierwszą ciążę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zapisałam się do doktor Błędzkiej w Falcku. Byłam u niej już wczesniej i wydawała mi się bardzo miłą kobietką( wykupiłam abonament, więc finansowo wyjdzie korzystnie)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Sea Salt (20 odpowiedzi)

Sea Salt powstanie przy al. Jana Pawła II. Najbliższe otoczenie inwestycji zapewnia dostęp do...

Remont łazienka (14 odpowiedzi)

Witam mam do zlecenia remont łazienki ok 5m2. Zakres prac: - demontaż starego wyposażenia:...

przeprowadzka !!?? (41 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...