Dobry pediatra i internista Wielki Kack i okolice poszukiwany

Witam,
czy ktoś może polecić dobrego pediatrę i internistę jak najbliżej Wielkiego Kacka, Fikakowa, Dąbrowy itp.
Niedawno przeprowadziliśmy się w tą okolicę i szukamy przychodni dla nas i dziecka.
Będę wdzięczna z podpowiedzi :)
Pozdrawiam
Dorota
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dobry pediatra i internista Wielki Kack i okolice poszukiwany

Witam.
Mieszkam na Fikakowie, korzystamy z usług przychodzi "Źródło Marii" i jeśli chodzi o pediatrę to mogę polecić doktora Wesołowskiego. Bardzo konkretny facet! :) Jak nie trzeba to antybiotyków nie daje, ma zdrowe podejście do zdrowia dzieci ... :) Korzystamy z jego porady już od 3 lat (aktualnie córka w wieku 6 lat).
Jeśli zaś chodzi o internistę, to na jakiegoś fajnego jeszcze nie trafiłem, więc nie mam co polecić. Raczej z tej samej przychodni nie polecam Pani doktor Majorkiewicz. Jest moja lekarz od 3lat i jakoś planuje zmianę, bo nie zawsze się dogadujemy ... ;)
Pozdrawiam.
Sławek

Re: Dobry pediatra i internista Wielki Kack i okolice poszukiwany

Dr. Rewoliński...wizyty prywatne

Inne tematy z forum

Dynamika (3 odpowiedzi)

Osiedle jest bardzo źle zarządzane. Dynamika chwali się ilością obsługiwanych nieruchomości ,...

Czy ktoś żałuje zakupu mieszkania na kredyt? (417 odpowiedzi)

Witajcie, mam pytanie do osób, które kupiły mieszkanie na kredyt: czy żałujecie, że wzięliście...

Tajemnicza posiadłość - czy ktoś coś wie? :) (34 odpowiedzi)

Będąc z żoną na spacerze w okolicach Źródła Marii natknęliśmy się na posiadłość jak z serialu...