Dobry wybór na kat. A
Zajęcia praktyczne miałem z dwoma instruktorami, trochę z jednym, trochę z drugim. Obydwóch, Tomka i Bartka, gorąco polecam. Są to profesjonaliści, którzy zarówno wiedzą wszystko o jeździe motocyklem, jak i o zdawaniu egzaminu na prawo jazdy kat. A (a przecież wiemy, że to nie to samo). Zdałem wczoraj, za pierwszym razem, a co ważniejsze - nie boję się wyjechać na ulicę, bo nie nauczono mnie jeździć tylko po placu i dwóch trasach egzaminacyjnych. Twierdzę, że mam mocne podstawy teoretyczne i praktyczne, które mogę we własnym zakresie rozwinąć.
Jesli chodzi o teorię i papierologię, szkoła jest niezwykle elastyczna. Szeroki wybór terminów zajęć, "raty 0%", zniżki dla dwojga i studentów, pomimo i tak niskich cen. Każdy jest traktowany indywidualnie, a nie przepychany przez cykl nauki jazdy.
Prawo jazdy kat. B robiłem kilka lat temu u konkurencji (Moto-Bit) i szczerze mówiąc w Alfa wszystko mi się bardziej podobało. Polecam każdemu, a z czystym sumieniem - przyszłym motocyklistom.
Jesli chodzi o teorię i papierologię, szkoła jest niezwykle elastyczna. Szeroki wybór terminów zajęć, "raty 0%", zniżki dla dwojga i studentów, pomimo i tak niskich cen. Każdy jest traktowany indywidualnie, a nie przepychany przez cykl nauki jazdy.
Prawo jazdy kat. B robiłem kilka lat temu u konkurencji (Moto-Bit) i szczerze mówiąc w Alfa wszystko mi się bardziej podobało. Polecam każdemu, a z czystym sumieniem - przyszłym motocyklistom.