Doktorze niech Pan zmieni pracę!!!!

Musiałam skorzystać z poradni...chirurgicznej ....niestety!Chirurg był bardzo antypatyczny,robił cyniczne uwagi,a razem z pielęgniarką tworzyli duet raczej wzajemnej adoracji niż medyczny.Padały hasła typu:kto panią tu przysłał,pacjenci mają same prawa ,a my tylko obowiązki itp.Kilka przerw nawet godzinnych na dezynfekcję(?)(pani z mopem weszła na 1 minutę.)Oni tam nie znoszą pacjentów,chorzy potrzebujący pomocy są dla nich intruzami.Maniera doktora to chyba wynik frustracji.Po co wybrał tę pracę???Moja koleżanka była tam z córką dzień póżniej i scenariusz się powtórzył.Składam skargę do NFZ!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Doktorze niech Pan zmieni pracę!!!!

a mogłabyś podać nazwisko tego chirurga? to dla mnie istotna informacja, bo nie chcę tracić czasu jeśli mam trafić na tego samego co ty chirurga
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

juz wszyscy strzaszycie skargami a nic nie robicie!! lekarze sa spoko, pogadają,pośmieją siuę to jest obsluga
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

ten chirurg to jakaś kpina
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak to prawda.Jak ten doktor przychodzi na zmiane to co najmniej połowa ludzi wychodzi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

NA TYTUŁ DOKTORA TRZEBA SOBIE ZAPRACOWAC.A POZATYM CZY WSZYSCY JESTEŚMY TACY AKURATNI.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0