Dla każdego coś dobrego :) (1) Pyszne lody, ciasta, przestronny lokal i miła , uprzejma obsluga. Gala Przeprowadzku Domu Czekolady. (1) Pierwszy raz odwiedziliśmy Dom Czekolady wczoraj, po przeniesieniu w miejsce... Ewa Na pewno wrócę! (1) To była moja pierwsza wizyta w Domu Czekolady. O kawiarni usłyszałem od... Daniel
Milo, smacznie i przyjemnie (1) Chociaz raz w miesiacu jak jestesmy w Gdyni nigdy nie zdarzylo nam sie ominac... Jolanta Gość - opinia (1) Menu mocno ograniczone ale za to wszystko naprawdę bardzo smaczne i całe... Gość Nadzwyczajne miejsce! (1) Jestem stałym klientem Domu Czekolady i polecam ten lokal każdemu z Was!... Arek Rewelacja! (2) Niespotykany lokal, przepyszne torty, szeroka oferta lodów, miła obsługa. Na... Maja Najlepsza czekolada w Trojmiescie (1) Przy okazji kazdego pobytu w Gdyni odwiedzamy ten lokal; czekolada w innych... Anna Wielkie rozczarowanie (3) Mimo, iż desery są dosyć smaczne, cena zwykłej herbaty jest absurdalnie... kj Najlepsza czekolada w trojmiescie. (1) Naprawde klimatyczne miejsce z z*******a obsuga. Wybralismy sie do Riwery i... Ania i Radzio Przepyszne torty czekoladowe (1) Chyba najlepsze torty, zawsze świeżo robionę, można zamówić przed południem i... Ron Szok kulturowy i smakowy (1) Rok rocznie w lipcu wybieramy się do Gdyni z przyjaciółmi na festiwal i za... w-wa iso77 Druga wizyta (1) Pierwszy raz w DCz byłem latem, kosztując kilka gatunków lodów, byłem... kaniasty Jedzenie musi być uczciwe (3) Tak niesmacznych deserów dawno nie jedliśmy. Zamówiłem dla siebie deser... Tom&Aga Pysznie (1) Byłam na romantycznej kawce miła atmosfera mimo iż w centrum handlowym daje... Celina rewelacja (1) Do domu czekolady chodzę sporadycznie. Nie zgadzam się z opiniami poniżej,... mdolam Nati - opinia (1) Torty-pierwsza klasa...ambrozja....niebo w gebie:Djeżeli chodzi o... Nati ?!?!?! (1) Miejsce faktycznie nastojowe, wystrój klimatyczny i ładny. Obsługa miła, niby... olka super!!! (1) polecam to miejsce, ciasta wyśmienite, pralinki rewelacja(bez konserwantów,... morda MAGICZNE MIEJSCE!!!!! JEDYNE TAKIE W POLSCE!!!!! (1) POLECAMY PAŃSTWU TO NIESAMOWITE MIEJSCE!!!!DESERY REWELACYJNE, O... WARSZAWIACY