Szczerze nie polecam (2) Nieterminowi. Aby w ogóle przyszli ze zrobionymi już roletami musiałem sam... Tomek POLECAM INNYM (1) Do Firmy zgłosiłam się z polecenia mojej sąsiadki, gdzie zakładane były... Monika NAPRAWDĘ TANIO, NAPRADĘ WARTO (1) Serdecznie polecam: sprawnie, miło i profesjonalnie, a do tego bardzo szeroki... Mariola Lekuś
POLECAM (1) W przeciągu dwóch miesięcy dwa razy korzystałem z usług tej Firmy. Po raz... Andrzej Baranowski najtaniej nie znaczy dobrze! (1) Nie wiem czy faktycznie jest to najtańsza oferta na rynku w Trójmieście,... Grażyna Matejczuk PROFESJONALNIE I SZYBKO (1) Zgodnie z zamówieniem usługa została wykonana profesjonalnie i szybko. Ku... Dago Zuza - opinia (1) Nie polecam, mila obsługa przez telefon... ale Pan do dnia dzisiejszego nie... Zuza GODNI POLECENIA (1) Jako że jestem bardzo wymagającym klientem, wśród wielu ofert różnych Firm... Karol NAPRAWDĘ WARTO!!!! (1) FIRMA GODNA POLECENIA SZYBKIE TERMINY REALIZACJI ORAZ PRZYSTĘPNE CENY KLIENT Z GDYNI Tanio i solidnie (1) Po wykonaniu wielu telefonów na terenie całego miasta, zdecydowałam się na... Katarzyna