mm - opinia (1) Bardzo fachowa obsługa. Szybko, sprawnie i solidnie.Firma godna polecenia. mm SUPER!!! (1) Okienka pierwsza klasa podobnie jak rolety. Szybki i profesjonalny montaż.... Jacek monia - opinia (1) ok bez problemów monia
Jestem zdziwiona (1) Od samego początku byłam negatywnie nastawiona do instytucji pośrednika, bo... Anna K. Pani Adelu (1) Obsługa w tym Biurze jest fachowa, miła. Pani prowadzacej zalezy głównie na... Darek Kaja - opinia (1) Mieszka się tu naprawdę SUPER ! ! ! Kaja Polecam, naprawdę warto! (1) Do wykonania telefonu w celu pomiaru do zamontowania drzwi, miła i fachowa... Łukasz IKA kolor - ODRADZAMY (1) Wyzysk wyzysk i jeszcze raz wyzysk... Nie dbaja o własnych ludzi a co dopiero... Ja absolutny profesjonalizm (1) Ujmę to tak: nigdy jeszcze mój ból przy płaceniu prowizji nie był tak znikomy... adam OPINIA (1) bardzo zła komunikacja 187 kończy trasę bardzo szybko. 177- teraz zrobili tak... Sebastian NIE POLECAM (1) Duże opóźnienie w oddaniu mieszkania. Ciągła walka o to aby poprawili... Mieszkaniec domki na nawcu (2) dom wykonany zbdb mat. bud. pomoc w for. na wysokim poziomie ... osiedle... kiki Super (1) Chemia jest sklepem na prawdę godnym polecenia! Szczególnie jeżeli chodzi o... x obiecanki-cacanki (1) Ostrzegam potencjalnych klientów!Od momentu montażu okien i drzwi i... Zlekcewazony klient Klienci - opinia (1) Profesjonalna i życzliwa obsługa - dziękujemy Pani Magdo.Przede wszystkim... Klienci osiedle młodych ludzi (1) Mieszkam tu od kilku miesięcy i jestem super zadowolony. Widać, że to osiedle... MM happy (1) rok po odbiorze wszystko ok fajne mieszkanko polecam !!! gimbo klientka sopot (2) apartament super tak jak i czesc wspolna no i przede wszystkim miejsce !!! agata REWELACJA (1) Około jednego miesiąca temu zakupiliśmy z mężem kuchnie. Na kuchnie... Agnieszka Mońco - Duraszek firma godna zaufania (1) Remont kapitalny mieszkania tj cekolowanie, tapetowanie, malowanie,... Ania i Witek C.