Firma godna polecenia (1) Firma spełniła moje oczekiwania pod każdym względem. Począwszy od wyboru... Peper ++++++++++++++ (2) pol roku po odbiorze ...... wszystko ok le Mam b.dobrą opinię o firmie Ankra (1) Zgadzam sie w 100% z tym co napisali poprzednicy.Gdyby wszystkie biura... Adrianna Górska
jest ok (1) mieszkanie zgodnie zo czekiwaniami. miła obsługa w sprzedazy. profesjonalne... Elżbieta S Naprawde polecam !!!!!!!! (1) Jestem zadowolony z okien z czystego montażu oraz z obsługi. Firma godna... Bogdan Jaś kasia - opinia (1) kupiłam kuchnie w zeszłym roku i od poczatku sa problemy projekt nie spełnił... kasia Katastrofa (1) Skandaliczna obsługa, po podpisaniu umowy i przelewie pieniędzy zero... D Nareszcie się polepszyło (1) byłam ostatnio zapoznać się z ofertą Polnordu w Gdańsku. Przerażona opiniami... Delta Nie polecam (1) 1. Brak profesjonalizmu 2. hydraulika źle zrobiona 3. ceny zbyt wysokie w... Paweł SPOKO (1) BARDZO DOBRA OBSŁUGA, TYTLKO WESZŁAM DO SALONU A JUŻ BIGŁO DO MNIE KILKU... AGNIESZKA Beznadziejna firma, klientów maja głęboko!!! (1) Zacznę od tego, że jak kupujesz mieszkanie, obsługa jest bardzo miła,... Zdzicha hałtura to wszystko !!! (1) Ostrzegam wszystkich chcących skorzystać z usług tej firmy, okna wstawiają... Ala Rewelacja !!! (1) Jak dla mnie rewelacja, korzystałem z kilku biur ale tak miłej atmosfery nie... marek straszny deweloper (1) PO 1 DO TEJ PORY NIE MA NAWET PLACU ZABAW DLA DZIECI (juz ponas rok stoji 1... Darek Nowoczesna i piękna (1) Jestem bardzo zadowolona. Polecam projektanta - Pana Sebastiana. Mam kuchnie... Malgosia Loco spoko (1) Wielkie dzięki za przemiłą wspólpracę, profesjonalne doradztwo i rzetelne... Sylwia Polecam tę Hurtownie (1) Świetna obsługa i kompetentna. atrakcyjne ceny . Duży wybór. Staszek masakra (1) pan mial przyjechac do udroznienia rur, okazalo sie ze trzeba wymienic... paula ... (1) Nieterminowi - firma przyjechała 3h później niż się umawialismy. ....-... samo_zlooo Najgorsza firma (1) nierzetelni, nie trzymają terminów, fachowcy bez pojęcia, ............. Wg... Anna Olczak