profesjonalnie i niedrogo (1) Polecam wszystkim budujacym domy. Przystepne ceny przy dobrej jakosci... W.Woźniak oferta wynajmu mieszkania (1) W dniu 10 listopada 2008 przekazalam agencji klucze do mieszkania,ktore chce... Edyta Barambas Pracownia godna polecenia (1) Profesjonalne podejście nastawione na jakość a nie na szybkość. Jeżeli... Dariusz Orzeł
Firma godna polecenia (1) Jestesmy bardzo zadowoleni ze współpracy ze studiem Arino House. Byla to... Agnieszka Konkol BEATKA - opinia (1) fajne osiedle mieszkanie ladne musze przyznac SKLODOWSKA BEATKA Sylwia - opinia (1) uważam,że mało profesjonalna firma. w punkcie obsługi klienta uzgodniliśmy... Sylwia POLECAMY (2) Zdecydowanie polecamy usługi Firmy "PHU Florian". Zawsze można liczyć na... Asia i Michał, ul. Porębskiego firma na europejskim poziomie (1) firma na europejskim poziomie m.zyra BRAK PROFESJONALIZMU (1) To bardzo ciekawe, co Pan poniżej wypisuje - ja mam zupełnie odmienne... M&M obsługa (1) bardzo miła i ładna obsługa ps. A w szczególności p.Marlenaka piotrek Odpowiedni ludzie na odpowiednich stanowiskach. (1) Dawno nie spotkalam , tak fachowych montażystów z pelna kulturą osobista,... Hanna Styczen Anna - opinia (1) Polecam ,profesjonalna i sprawna ekipa Anna Ekolan - solidna firma (1) Wkrótce będę miec przyjemność zamieszkania w apartamencie na polanie Ekolanu.... Aneta Polecam, fachowość i profesjonalizm (1) Polecam firmę, tanio i dobrze Joanna Woźniak Jestem bardzo zadowolony. (1) Jestem bardzo zadowolony. Arnold mieszkania i bloki (1) super mieszkania i bloki szymi17 sa ok (1) szybko, solidnie, tanio, trwało Ferdynand Algałerd Niestety nie polecam. (1) Pierwsze wrażenie bardzo profesjonalne, niestety później było już tylko... Darek obsługa super (1) od pana który pomógł wybrać glazure przez młodą całkiem sexi panią przy kasie... Michał emmi - opinia (2) odebralismy z mezem mieszkanie i jestesmy bardzo zadowoleni emmi