BEAZNADZIENE "BIURO" (1) wyznają dewizę - skasować pieniądze i to bez żadnych upustów, ulg. Twarde,... niezadowolona klientka Tak jak być powinno (1) Szczerze polecam! bardzo fachowe podejscie do klienta. Fachowa pomoc przy... fery NIECO ROZCZAROWANY KLINENT (1) Poczatkowe wrazenie pozytywne mily pan szybko sie u nas pojawil z oferta... beataitomasz
pytooon - opinia (1) mieszkam tu od roku i uwazam ze jest ok,przedtem mieszkałem na siedlcsch i w... pytooon Profesjonalnie i sprawnie (1) Bezproblemowy kontakt, szybka realizacja. Wykonanie bardzo dobre -ceny... Gdansk Rzetelna firma (1) Firma rzetelna i godna polecenia. Szybkie i profesjonalne wykonanie prac.... warszawa duzo ponizej oczekiwan (1) kupujac mieszkanie w inwestycji 'redlowska kaskada' i placac za nie cene... bodzieks dobry sklep (1) Wybór płytek spory, dobre ceny i co najważniejsze sprawna organizacja pracy.... Anna Polecam z czystym sumieniem... (1) Kupiłam w firmie Brukpol kostke przed swój nowowybudowany dom. Oprócz tego ze... Anna beznadzieja (1) beznadzieja chilon jeeeaaaaa (1) jesli byl tu ktos raz, to wiecej nie chce wyjezdzac. to jest moc i urok gorek... kasica rewelacja (1) Wspaniałe miejsce na zakupy materiałó wykończeniowych. Jedyny taka hurtownia... Rafał Lipa, nie polecam (1) A u mnie pol roku jak kuchnia niekompletna. Stanowczo nie polecam. Kolega... Niezadowolony Super Sprzęt (1) Sprzęt rewelacja w super cenie. Profesjonalna firma. szybko, sprawnie i... Darek Mam dobrą opinie o tym biurze (1) Pani Adela, właścicielka Biura Ankra to osoba której można zaufać. Na każdym... Adrianna Gotczyk madzia_oska - opinia (1) rewelacja :D uwielbiam Sopot madzia_oska Odradzam (1) Szkoda czasu na współpracę z tą firmą. Umawiają się i nie przyjeżdżają. Osoba... Klient pieknie (1) Mieszkanie dostalam super wykonczone,niewielu deweloperow maluje na gotowo... Mieszkaniec REWELACJA (1) Jedyny salon w którym mogłem dokonać zakupu tego co mnie interesowało. Panie... Młody Rafał - opinia (1) Pięknie położone w otoczeniu TPK i jeziora, chociaż głośnego "dzięki"... Rafał