Profesjonalni i sympatyczni (2) Jedyna agencja z którą miałem do czynienia, w ciągu ostatnich 2 lat, która... Marek Generalnie. (1) Generalnie jestem zadowolony. Obsługa bardzo mila. Kontakt i informacje o... da-kar POLECAM (1) Zamówiłem w Firmie JABI wymianę okien (6 szt.) i drzwi pokojowych oraz... Jarek
RENATA HALK - opinia (1) BARDZO POLECAM OBSŁUGA PROFESJONALNA, MIŁA, RENATA HALK ja - opinia (1) ....uwazajcie na niego i na to co mowi i co innego robi mowil ze mieszkanie... ja BT - opinia (1) Ekipa zgrana ,solidna dysponująca profesjonalnym sprzętem budowlanym.... BT all its ok (1) hehe zartuje z tym ang.... a jesli chodzi o Inpro to spoko moge polecic !!!... 3citi man Park przy ul. Bema (1) W parku przy ul.Bema przyjezdni urządzili sobie parking pomiędzy drzewami ,... Zdz. Katarzyna Brożek - opinia (1) Ze spokojnym sumieniem polecam tę firmę. Pełen profesjonalizm, doskonał... Katarzyna Brożek Świetna obsługa, estetyczne wykonanie (1) Naprawdę tę firmę mogę polecić każdemu. Jest to druga klimatyzacja jaką... Andrzej Michalski zdecydowanie nie polecam !!! (1) - pracownicy firmy malo zorientowaniu w asortymencie ktory sprzedaja, ja... Karol Polecam (1) Wszystko tak jak być powinno. Na pewno do nich wrócę. Darmowy projekt, szybka... zadowolony kient Orunia :) (1) ... Można by unowocześnić troszkę ten opis Mieszkam na Oruni od ok 10 lat,... ciasteczko mazzi - opinia (1) wyglad budynku sie troche rozni niz byl przedstawiony w wizualizacjach a poza... mazzi dobry beton i usługi (1) Potrzebowałem bardzo małą ilość betonu i tylko w tej firmie zrealizowano moje... karolo cote - opinia (1) ok firma cote Anna - opinia (1) ladne miszkanie wykonanie z dobrej klasy mat. budowlanych pozdrawiam Anna Zakupy tam to przyjemnosc (1) Swietna obsluga. Mozna tez doswiadczyc co to znaczy dobra herbata. Co do... Sekator ...... (2) solidna firma solden12@wp.pl Gorąco polecam!!! (2) Szybko,sprawnie i bez zbędnych stresów:) Po skontaktowaniu się z biurem... Marta