DOMO Nieruchomości

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Obrońców Wybrzeża 11/1

Adam - ocena (1) Pełen profesjonalizm, wszystko odbyło się bardzo szybko i sprawnie, pomoc i... Adam Katarzyna - ocena (1) Zdecydowanie polecamy współpracę z Panią Mają. Mieliśmy okazję spotkać się w... Katarzyna Grzegorz - ocena (1) Miałem przyjemność współpracować z Panią Mają Bańkowską przy zakupie... Grzegorz
Gosia M. - ocena (1) Z czystym sumieniem i sercem polecam współprace z Panią Mają z DOMO... Gosia M. Agnieszka - ocena (1) Profesjonalne podejście, sprawna realizacja sprzedaży mieszkania, Pani Maja... Agnieszka Bogumiła i Jerzy Lewandowscy - ocena (1) Gorąco polecam agencje nieruchomości DOMO. Mieszkanie sprzedane e ekspresowym... Bogumiła i Jerzy Lewandowscy Radosław - ocena (2) Bardzo profesjonalna, a przy tym sympatyczna obsługa transakcji. Sprawnie i... Radosław Jacek - ocena (2) Dzień dobry! Chciałem podzielić się wrażeniami z procesu oglądania,... Jacek Iwona P.-J. - ocena (2) Bardzo polecam DOMO Nieruchomości, a szczególnie Panią Maję Bańkowską, z... Iwona P.-J. Marlena - ocena (2) Kupując mieszkanie miałam przyjemność współpracować z panią Maja. Osoba pełna... Marlena Ewelina Kolodziejczak - ocena (2) Gorąco polecam panią Maję jako agentkę nieruchomości! Choć reprezentowała... Ewelina Kolodziejczak SP - ocena (2) Polecam biuro nieruchomości DOMO. Mieszkanie sprzedano z pomocą Pana Huberta.... SP Ola i Tomek Goluch - ocena (2) Serdecznie dziękujemy Pani Mai oraz Panu Piotrowi Bańkowskim za pełen... Ola i Tomek Goluch Pavel - ocena (2) When purchasing our apartment, our deal was handled by agent Wojciech... Pavel Tomasz Pociejkowicz - ocena (2) Dziękuję za profesjonalne podejście do całościowego procesu sprzedaży naszego... Tomasz Pociejkowicz Aleksandra - ocena (2) Bardzo polecam skorzystanie z pomocy tego biura nieruchomości. W... Aleksandra Adam Tadeusz Polanowscy - ocena (2) "Niektórzy ludzie czynią świat łatwiejszy, wyjątkowy tylko dlatego że są" Ta... Adam Tadeusz Polanowscy Asia Łubowicz - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z biurem nieruchomości Domo a w... Asia Łubowicz Radek - ocena (2) Życzę wszystkim aby znaleźć tak solidną i świetnie działającą firmę jak Domo.... Radek Małgorzata - ocena (2) Wszystko załatwione bardzo szybko , Pani Maja -osoba na właściwym miejscu ,... Małgorzata