Donegal

Puby

Gdynia, Zgoda 10

Tomek - ocena (1) Mój ulubiony pub od lat! Chodzę tam dosłownie od małolata klimat niezmiennie... Tomek Anak - ocena (1) Wystrój jak w prawdziwym pubie irlandzkim, kiedyś więcej takich było. Szkoda... Anak kk - opinia (1) Jak dla mnie najlepszy pub w Gdyni. Po prostu pub wyglądający jak pub. Ma... kk
Mike - opinia (1) Nic dodać, nic ująć. Podoba mi się tam! Polecam :) Mike Straszna obsługa (2) Na samym wstepie przywitała nas jakaś "Pani",która chyba poprzednio... Izabela nie jest zle (1) Hej, Ja jestem z Irlandii, faktycznie pub nie jest taki bardzo irlandzki, bo... Jamie Brak Guinness!!!! (5) Jak dla mnie pub irlandzki który nie ma guinnessa to porażka! To był jedyny... zawiedziony fan guinnessa Bardzo przyjemnie, klimatycznie. (1) Można tam iść zarówno większą paczką jak i porozmawiać w dwie osoby, menu... Barti Ja uwielbiam! (1) Chodzimy tam ze znajomymi co tydzień w czwartki. Nie ma się do czego... Monika KS - opinia (1) Bardzo przyjemne miejsce, świetna obsługa, w szczególności Artur:) no brak... KS Równi i równiejsi. (1) zdaje sie, ze w tymze pubie jest stosowana zasada z nagłowka mojej... Marek Kiedyś super pub. (1) Kiedyś można było posłuchać dość często muzyki na żywo. Na koncerty ściągały... Kuba obiecane:) (1) Więc zacznę od tego, że obsługa jest fenomenalna. Panowie za barem są... Justyna Co to za bzdura z ta obsługą? (1) opinia na dole mnie rozśmieszyła do łez. Nikt nie zatrudnia tam obsługi tzw... młody Female_Raziel - opinia (1) Bywam tam od swieta i zawsze jestem zachwycona wystrojem, muzyka i nawet tym... Female_Raziel Jeden z Najlepszych Pubów w Gdyni! (1) Donegal charakteryzuje się wspaniałym wystrojem, klimatem i Obslugą!... Jakub Świetny Pub (1) Gdyby nie Donegal, nie byłoby miejsca w Gdyni, gdzie można zawsze poprawić... Shirka Ok. (1) Nie ma sie co oszukiwac - jest to najlepszy stu procentowy pub w Gdyni.... Marek Bardzo przyjemne miejsce.... (1) W szczególności gdy idzie się większą grupą, wystrój naprawdę niezły, robi... basiek;) klimatyczne wnętrze (1) dziwi mnie że można tyle entuzjazmu włożyć w wystrój a odpuścic całą resztę.... lechu