Dream Club

Jestem stałą bywalczynią imprez w 3city, i muszę naprawdę szczerze pochwalić sopocki Dream Club w krzywym domku. Cenie sobie kulture i bezpieczenstwo, a w tym Dream nie ma sobie równych. Do tego imprezy od środy do soboty. Jest dużo imprez tematycznych, muzyki na żywo, pokazy mody. Fajny pomysl z dziewczynami na huśtawkach. Przystępne ceny. Nie ma kolejek przy barze dzięki sprawnej obsłudze barmanów i dostępnych trzech barów. Gorąco Polecam! Lokal THE BEST!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Dream Club

na mnie akurat ten klub ani jego wystoj ani te pustoglowe rozowe lalunie nie zrobily wrazenia , jedynie co beke mam z tych bramkarzy co za ubaw :D oni sie nawciagaja koksu i szukaja atrakcji w postaci zaczepki bezbronnych studentow i innych lamusow ktorzy nie wladaja piesciami tylko jezykiem ! naprawde bajzel jak cholera zreszta w sumie wszedzie w sopocie to co sie dzieje w klubach to jakas maskara totalna a wiec dziwic sie zbytnio nie ma co ze i w dc jest tak a nie inaczej.. p.s te ceny to jakas przeginka a ci bramkarze smiechu warci
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

hahaha przystępne ceny? MAŁE PIWO za 10zł?? SZATNIA ZA 5zł
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

są tacy ludzie jak my, dla których wydać 5zł za szatnie i tam chyba 20zł za drinka, to nie jest jakis wielki problem, a w porównaniu np. do tego ile wydałem na ibizie w klubie, to to są śmieszne pieniądze
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0