Zdałaaaam prawko ;D (1) Posłuchałam rad znajomych którzy z powodzeniem zdali egzamin i zapisałam się... Bogusia Zdałam za PIERWSZYM razem! (1) Polecam z całego serca. Mimo nudnego materiału na wykładach Pan Karol... Karolina :)) (1) Polecam wszystkim przyszłym kursantom. Po pierwsze za miłą, szybką i... Kasia
:) (1) Jak najbardziej szkoła godna uwagi! Pani w sekretariacie bardzo miła,... Asia Zdane za 1 razem (1) Wszystko w najlepszym porządku, jazdy z panem Sławomirem Wąsik czysta... Mikołaj za pierwszym (1) razem zdane. to chyba o czymś świadczy. ale zacząć trzeba od początku: tak... asia - skrzypaczka Polecam (1) Polecam ELCAR Gdyńska szkoła jazdy, wszystko na rękę klienta, żadnych... Szymek Gorąco polecam! (1) Zajęcia wykładowe z Panem Karolem były świetne. Weekendowy kurs bardzo... Wojtek M. Filip - opinia (1) Egzamin zaliczony za pierwszym razem. Polecam instruktora Marka Klimczak... Filip SUPER ELCAR :) ! (1) Świetna szkoła jazdy!!! Nauka na wysokim poziomie! Zdałem za pierwszym... MICHAŁ D. Mirka R. - opinia (1) Polecam.!!!Teoria w bardzo przyjaznej atmosferze dzięki Karolowi.Praktyka... Mirka R. Z pewnością jedna z najlepszych szkół w Trójmieście ! (1) Właśnie wczoraj zdałam egzamin na prawo jazdy:) z pewnością jest to zasługa... Ewelina z Rumi Polecam!! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić ELCAR'a wszystkim szukającym szkoły jazdy.... Marcin Chała Dzięki!! (1) ZDAŁAM!! wspaniałe uczucie,a to tylko i wyłącznie dzięki bezstresowej nauce i... Karolina Profesjonalnie i z zaangazowaniem (1) Zarówno zajęcia teoretyczne, jak i praktyka, były prowadzone przez... Joanna Najlepsza szkola w Trojmiescie!!!Polecam bardzo!! (1) Najlepsza szkola jazdy!!Instruktorzy bardzo sympatyczni i bardzo... Zadowolona Polecam! (1) Serdecznie polecam wszystkim zainteresowanym zdaniem prawa jazdy. Mi udało... Maciej Rewelacja :) (1) Bardzo miłe i przyjemne zajęcia teoretyczne. Bardzo przydatne rady i... Dominika Polecam! !!! (1) Egzamin zaliczony za pierwszym razem. Polecam szkołę i pozdrawiam całą... Iwona K. Prawko ma już w ręku - TYLKO ELCAR (1) Wszystkim chcącym wybrać dobrą szkołę i zdobyć uprawnione prawo jazdy gorąco... Tomek Jabłoński