Za 1 razem! (1) Wyposazenie sali do teorii, wykladowaca oraz podejscie poprostu rewelacja.... Patryk Grudnik Suuuper Szkola (1) Zdalam za drugim razem. Biuro wyposazone pierwsza klasa!!! Kawa, herbata,... Malgorzata POLECAM GORĄCO! (1) Polecam wszystkim szkołę ELCAR ale przede wszystkim polecam Instruktorkę... Łukasz W.
Polecam Wszystkim (1) Egzamin zaliczyłam za pierwszym razem :0 bez stresu...Atmosfera w szkole... Natalia K. Polecam :) (1) Wielkie podziękowania dla Michała R. za cierpliwość ,profesjonalizm,... Basia C. Najlepsza szkoła jazdy! (1) Co prawda egzaminu jeszcze nie miałam ale jestem pewna że zdam, z takim... Przyszły kierowca :) Łukasz- opinia ( za pierwszym podejściem ) :) (1) Polecam szkołę EL CAR ze względu na niską cenę w stosunku do innych szkół,... Łukasz M. Serdeczne podziękowania dla najlepszego instruktora :) (1) Naukę jazdy rozpocząłem w innym ośrodku ale spotkałem na swojej drodze Dawida... Arkadiusz Najlepsza szkoła w Trójmieście. (1) Dziś zdałam za trzecim podejściem. Do tej pory nie wierzę!!! A wszystko to... Dama Kiero(owca) Szczerze polecam. (1) Wczoraj zdałem egzamin praktyczny (za drugim podejściem), na placu nie miałem... Dawid Milena - opinia (1) Jeżeli chodzi o El car to zdecydowanie polecam – niska cena, fajne... Milena Ola - opinia (1) Mogę z całą pewnością przyznać, że to najlepsza szkoła w Trójmieście jestem... Ola 100% za pierwszym razem :) (1) Polecam szkołę Elcar a zwłaszcza Pana Zbyszka Sochaja jako instruktora :)... Artur za pierwszyn podejsciem (1) Szczerze polecam tą szkołę a w szczególności instruktora Marka Klimczaka... Małgosia Zdałammm !!!!!! (2) Bardzo dziękuje szkole El Car za dobre przygotowanie do egzaminu a w... Gosia Frontem do klienta! (1) Polecam ELCAR z różnych powodów. Ich mocna strona opiera się na... Agnieszka Dziewanowska. Polecam (1) Teoria poszła szybko, praktyka już trochę dłużej ale głównie przez moje... Larry Natalia - opinia (1) Polecam szkołę EL CAR ze względu na niską cenę w stosunku do innych szkół,... Natalia Elcar to prawdziwa szkoła jazdy (1) Bardzo miła atmosfera, zarówno na wykładach, jak i podczas nauki jazdy.... Wiesław R. Łukasz Hałas - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony czas trwania kursu 2 miesiące w moim wypadku:)... Łukasz Hałas