Zajebista szkoła jazdy 👍 (1) Prawo jazdy zdane przy pierwszym podejściu :) Instruktor kompetentny i... Magda Polecam!! (1) Egzamin teoretyczny i praktyczny zdałam za pierwszym razem, to najlepiej... Paulina Polecam serdecznie! (1) Skorzystałam z nauki teorii w domu. Naukę jazdy miałam przyjemność odbywać z... Agata
POLECAM! (1) Polecam wszystkim! Jazdy z p. Kasią to całą przyjemność :)! Dominika Polecam (1) Nikt z moich znajomych nie uczył się w tej szkole. Zasugerowalem sie opiniami... Rafał Najlepsza szkoła, najlepszy instruktor! (1) Skorzystałam z teorii w domu i egzamin teoretyczny zdany już za 3 razem. Moim... Monika Bardzo Profesjonalnie i Bardzo Tanio (1) Bardzo polecam 12 stycznia zdałem egzamin za pierwszym razem. Instruktorzy... Michał NAJLEPSI :) (1) Z całego serduszka polecam Elcar, gdyż miałam przyjemność jeździć z... Jola W Polecam (1) Wielkie podziękowania dla całej ekipy Elcar, egzamin zaliczony za pierwszym... Ada Najlepsi (1) Zdecydowanie polecam ELCAR. Świetnie przygotowują do egzaminów oraz... Agnieszka Krzysiek - opinia (1) Dzięki szkole ELCAR jestem kierowcą już od tygodnia... Świetne przygotowanie... Krzysiek Pełen profesjonalizm! (1) Po tym, jak upadła szkoła SuperOSK, nie miałam wielkiego wyboru - nie... Benita Tylko ELCAR! (1) Jestem wielkim szczęściarzem, że trafiłem do gdyńskiej szkoły nauki jazdy... Łukasz Sikorski Polecam! (1) Szkołę ELCAR polecam za pełen profesjonalizm, wysoki poziom nauczania,... Beata POLECAM Z CALEGOSRCA (1) Polecam szkole z calego serca. Wyklady prowadzone w sposob zrozumialy jak i... Ola ELCAR-szkoła kturą polecam (1) Szkołę wybrałam przypadkowo i oczywiście ją polecam. Moim instruktorem był... myszka Najlepsza Szkoła w Trójmieście :) (1) To co wydawało mi sie niemożliwe dzisiaj stało się faktem , dzieki... Lidka Brawo ELCAR!!! (1) Gdynia powinna być dumna, że ma OSK z prawdziwego zdarzenia!!! Pełen... Marcin ELCAR najlepsza szkoła! Gorąco polecam! :-) (1) Polecam szkołę ELCAR, a w szczególności Pana Krzysztofa Kozikowskiego!... Martyna NAJLEPSZA SZKOŁA ZE WSZYSTKICH! (1) Najlepsza szkoła jazdy w Trójmieście. Wszystko na super poziomie, korzystałem... NajlepszyKursant