Polecam (1) Na prawdę polecam, miła obsługa i bardzo sympatyczny, wyrozumiały instruktor.... Asia endriu (1) Świetna szkoła, uczyłem się tu i nie żałuję. Prawko za pierwszym podejsciem... endriu Polecam (1) A ja szczególnie polecam pana Roberta. Jazdy z nim są przyjemne, bez żadnych... Nicola
Adam T. opnia (1) kurs minal mi bardzo szybko. nawet teoria, ktora jest uwazana przez... Adam T. Jestem zadowolony (1) Szybki kurs, miła obsługa. Wcześniej próbowałem już jazdy autem gdzieś po... Łukasz Opinia Ali (1) Zaczynałam kurs razem z moją przyjaciółką (ona w innej szkole). Ja... Ala Dzięki Marcin! (1) Zwykło się mawiać, że do trzech razy sztuka i faktycznie, z mojego trzeciego... Marta Sz. Polecam (1) Zdałam za pierwszym razem, cena kursu do przeżycia, szczególnie polecam... myxo OSK Elcar Gdynia - POLECAM (1) Bardzo dobra szkoła. Szkolenie teoretyczne jak i praktyczne odbywało się na... Michał Karolina - opinia (1) Właśnie dziś odebrałam moje prawo jazdy. Chciałabym bardzo serdecznie polecić... Karolina POLECAM (1) Jeździłem z Panem Robertem S. naprawdę profesjonalne przygotowanie nie tylko... Mateusz dzięki! (1) Zaje... szkoła. Dobra lokalizacja na 10 lutego - miałam akurat rzut beretem.... Martyna Oczywiście polecam. (1) Co tu dużo pisać, polecam serdecznie wszystkim. Atrakcyjna cena i... Szymon O. Dobra szkoła (1) Bardzo dobrze prowadzona teoria, co jest raczej rzadkością. Sensownie... Agata Polecam! (1) Zdecydowanie polecam ElCar! :) Teoria prowadzona w ciekawy sposób, bez nudy.... Ewelina Zdany egzamin (1) Świetna szkoła, szkolenie teoretyczne jak i praktyczne odbywało się w miłej... Weronika Opinia Agi (1) W Elcarze korzsystałam z dodatkowych jazd. Chciałam, aby ktoś z zewnątrz (nie... Aga Opinia Maciek (1) Jazdę samochodem odbywałem z p. Krystianem. Co tu dużo pisać - super -... Maciek Za pierwszyn razem :) (1) ELCAR wybrałam na podstawie opinii na trojmiasto.pl i nie żałuję.... Marta Beti - opinia (1) Kurs prawa jazdy w szkole Elcar przebiegał w bardzo miłej atmosferze, obsługa... Beti