POLECAM (1) Zdecydowanie polecam tę szkołę! Zdałam, dzięki profesjonalnej nauce Pana... Kasia Dziękuje za 1h jazd dodatkowych (1) Polecam z względu na to, że przed samym egzaminem dla pewności wolałem sobie... Patryk Zdecydowanie polecam wszystkim!!! :) (1) Ogromne podziękowania dla pana Pawła, który bardzo dobrze przygotował mnie do... Weronika Popiel
ZDECYDOWANIE POLECAM !! (1) Wszystkim niedzecydowanym przyszłym kierowcom polecam szkołę jazdy ELITE!!... Karolina Gorąco polecam OSK ELITE !!! (2) Moja droga po prawo jazdy była bardzo zawiła,kurs w innej szkole egzamin nie... Ola Bajka (1) Polecam bardzo ponieważ kurs był naprawdę świetny, wszystko na wysokim... Doma Polecam (2) Polecam gorąco, sympatycznie i skutecznie. In plus wiedza i komunikatywność... Szymon Kat. A (1) Przyjemne zajęcia teoretyczne z p. Michałem. Praktyka z p. Pawłem. Dobre... Paweł POLECAM !! (2) Dziękuję Pawłowi Michałowi i Arturowi za czas i cierpliwość włożone w... Aleksandra Polecam (1) Kończyłem kurs w innej szkole ,przed egzaminem dokupiłem dodatkowe 2 godz.... Slaw !!!!!!!!!! :):):) (1) Polecam.!! Najlepsza szkoła dla przyszłych kierowców.! Zdałam egzamin za... Magda Tomaszewska KURS GODNY POLECENIA (2) Szkoła na wysokim poziomie Instruktorzy o bardzo wysokiej kulturze... Helena zdalam za pierwszym razem (1) zdałam za pierwszym razem, moim instruktorem był Pan Paweł i z czystym... Ania OGROMNE PODZIEKOWANIE DLA PANA ARTURA ! (2) Zdałam tylko dzięki Panu Arturowi, niestety zaczęłam w innej szkole dopiero... Magdalena Podsiadło Polecam (2) Szkołę wybrałam zupełnie przypadkowo - ze względu na lokalizację i dogodne... Agata Polecam wszystkim! (1) Moj instruktor-Michał ,polecam wszystkim to osk, egzamin zdany za 1 razem :) REETZ bardzo polecam!!!! (1) Wzięłam kilka dodatkowych lekcji i egzamin zdany!!! Polecam zwłaszcza pracę z... Magda z Moreny BARDZO POLECAM!!! (2) Jestem świeżo po zdanym egzaminie na kat. B. Egzamin zdany dzięki jazdom... T POLECAM (1) Polecam!!! Miła atmosfera, przystępne ceny, profesjonalny instruktor Karol... Arek POLECAM! (1) Polecam jak najbardziej Pana Michała, świetny wykwalifikowany... Kamila