ELKA SCHOOL

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Gorąco polecam! (1) Super wykłady, można się dużo dowiedzieć. Na jazdy polecam instruktora... Jacek Jeżeli Elka - to tylko z Panem Kazimierzem Kepke! (1) Polecam Elkę School każdemu, dziękuję najlepszemu instruktorowi Panu... Krzysztof Polecam (1) Polecam Instruktora Darka G., tłumaczy ze zrozumieniem, ma dużą cierpliwość... Sylwia
Polecam!!! (1) Elka School to najlepsza decyzja:) wszystko przebiegło bezproblemowo i... Michalina Pan Grzegorz to najlepszy instruktor (1) Bardzo serdecznie polecam Pana Grzegorza Kaczmarka! Człowiek bardzo spokojny... Kasia Polecam każdemu (1) Zdałam prawo jazdy na kategorie B za drugim razem. Świetna szkółka, wszyscy... Julia Polecam! (1) Szybko ukończony kurs, nie ma problemu z dostosowaniem godzin jazd, egzamin... Marta Jak prawko to tylko z Panem Januszem! (1) Bardzo, bardzo polecam p. Janusza Piotrowskiego! Egzamin zdany za pierwszym... Marta Polecam jazdy z p. Pawłem Krupą (1) Absolutnie polecam jazdy z p. Pawłem Krupą, jeśli decydujemy się, żeby... Jack Polecam ! (1) Bardzo miła obsługa i biurze , wykłady na wysokim poziomie. Bardzo poleam... Julia Pan Piotr Kowerdej - Najlepszy Instruktor nauki jazdy kat.A - nie można wybrać lepiej!!! (1) Z całym przekonaniem polecam wszystkim marzącym o zdobyciu prawa jazdy kat. A... Magdalena Więckowska Nauka z Panem Januszem (1) Udało się co prawda za 2 razem ale uważam ze to też ładnych wynik, przy... Kaja Zdane za pierwszym dzięki Panu Grzegorzowi! (1) Najlepszy instruktor, najlpesza szkoła! Szczerze polecam :) Tomek Świetna szkoła,warta każdej złotówki! (1) Powiem tak: Po ukonczeniu podstawowego kursu na kat.B ,z osobistych powodow... Artur Korona Szkoła jazdy na 6 (1) Samochód szkoleniowy zawsze sprawny i zadbany, rzetelne przygotowanie z... Marcin Patkowski Pan Piotr Kowerdej to genialny instruktor kursu prawa jazdy kat A w Gdyni! (1) Pan Piotr Kowerdej to genialny instruktor kursu prawa jazdy kat A w Elka... Jacek_W Maciej (1) Fantastyczna szkoła rewelacyjni instruktorzy świetnie prowadzone zajęcia... Maciej Jak prawko to tylko z Panem Irkiem (1) WWWWWWWWWIEEEELKIE UZNANIE DLA Pana IRKA , super instruktor, przeciagnal mnie... Jacek Serdecznie polecam- najlepszy sposób nauki jazdy w Trójmieście (1) Jestem niezmiernie szczęśliwa, że trafiłam na Elkę. Kurs przebiegł szybko i... Lena Polecam! :) (1) Egzamin zdałam za drugim razem bezbłędnie. Za pierwszym razem oblałam w sumie... Daria