Zdałem C+E za pierwszym razem!!!!! (2) Polecam wszystkim ten ośrodek i dziękuję za solidne przygotowanie mnie do... Krzysiek Za pierwszym razem (1) Serdecznie dziękuje Wojtkowi i Gieniowi za profesjonalne przygotowanie do... Michał Polecam (1) Polecam wszystkim i dziękuję Panu Piotrowi za świętą cierpliwość oraz... Ania
Zdane za pierwszym razem (2) Dzisiaj zdałam egzamin praktyczny. Za pierwszym razem! Przygotowywał mnie pan... Szczęśliwa kursantka Zdałem! Zdałem! Zdałem! Dzięki Panie Bolesławie! (2) Zdałem za pierwszym razem praktykę a to wszystko dzięki najlepszemu... Piotr Wasielewski Super elka (2) Szkoła godna polecenia,egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdany za... Tomek Warto ! (2) Jestem bardzo zadowolona z kursu i nie żałuję wyboru. Ciekawie przedstawiona... Paulina KAT C, C+E, KWALIFIKACJA WSTĘPNA NA PRZEWÓZ RZECZY (1) Do Elki w Gdańsku trafiłem ze względu na sentyment, który mi pozostał po kat.... Wojtek K POLECAM !!!! Kategoria C za pierwszym razem i CE za drugim (2) Kurs zacząłem w listopadzie 2012, telefonicznie uzgadnianie godzin jazdy, ja... Wojtek Polecam elka school!!! (2) Jestem już posiadaczem kat.C i E do C.Nauka przebiegała w miłej atmosferze... Krystian DZIEKI !!! DALI RADE NAPRAWDE POLECAM!!!! (2) ZDAWAŁEM KATEGORIE B do E I NIC NIE POTRAFIŁEM ALE NAPRAWDE Pan WOJTEK i... Krystian Mateusz, Kat B+E (1) Jestem zadowolony z przebiegu kursu, szybko sprawnie ale zarazem solidnie i w... Mateusz Szczerze Polecam! (2) Chciałabym z całego serca polecić Marcina z Elki na Klonowej! Bardzo... Zofia Albecka SUPER (1) PEŁEN PODZIW .Robiłem kategorie CE SUPER atmosfera cierpliwość a zarazem... MARCIN Kategoria B (1) Polecam gorąco. szkoła super, pełen profesjonalizm. Jeździłam z panem Piotrem... Gosia Szkoła z powołania!!! (2) Gorące Podziękowania dla pana Wojtka, który tak przygotowuje do egzaminu, że... Jan Kobiela ELKASCHOOL najlepsza szkoła jaką mogłem wybrać (2) Super szkoła. Spodziewałem się że będę zdawał kilka razy na E+C natomiast... Tomasz A Ania - opinia (2) Polecam ELKĘ każdemu!! Świetna atmosfera i profesjonalne szkolenie. Dzięki... Ania Naprawde swietna szkola jazdy! (2) Bardzo milo wspominam wszystkie chwile zwiazane z Elka, a ze rekomendajce... Maciej Wichnowski Najlepszy instruktor- Pan Bolesław Karaś (2) Dzięki Panu Bolesławowi udało mi się zdać egzamin za drugim razem. Czułam się... Ania