Rewelacja (1) Polecam serdecznie szkolenie z przedłuzania rzes. Pani Ela cudowna... Agnieszka Polecam!!! :) (1) Pełny profesjonalizm pracy, zawsze miła i kulturalna obsługa, dobrej jakości... Hellen69 perfekcja :) Polecam z całą odpowiedzialnością :) (1) Pełen profesjonalizm, Pani Ela malowała mnie do ślubu i do sesji zdjęciowej,... Joanna Kominek
REWELACJA!! (1) Kochani, Ela to przede wszystkim PROFESJONALISTKA, ale również wspaniała... Natalia i Marek Gorąco polecam! (1) Pani Ela wykonywała makijaż na mój ślub mi i mojej Mamie. Oba makijaże... Agata Jesionowska Opinia (1) Pani Ela udzielała mi lekcji makijażu ale także dała mi rady odnośnie tego... Kornelia kasia - opinia (1) Pani Ela przeprowadziła u mnie analizę kolorystyczną oraz lekcję stylizacji i... kasia Rzetelna usługa - super efekt (1) Skorzystałam z usługi wykonania makijażu dziennego i wieczorowego oraz z... Ania Gorąco polecam! (2) Pani Ela jest niesamowitą, ciepłą, spokojną osobą, z którą aż chce się... Natalia Krzysiek - opinia (1) bardzo profesjonalna obsługa dojazd do klienta makijaż perfekcyjny !!!! żona... Krzysiek Rewelacja! (1) Ela, to cudowna osoba! Przyjęła mnie w sytuacji niezwykle awaryjnej, makijaż... Ania Bardzo polecam! (1) Ela to profesjonalistka w każdym calu, do tego potrafi stworzyć miłą... Magda Niesamowity efekt (1) Pełen profesjonalizm, olbrzymia cierpliwość i życzliwość do klienta.... Agnieszka Po pierwsze profesjonalizm! (1) Elżbietę spotkałam na kursie.Zrobiła na mnie niesamowite wrażenie! Jest po... Gosia przecudowna osoba (2) Byłam u Eli na szkoleniu, cudowne dwa dni. Ela jest utalentowana, cierpliwa,... Ula REWELACJA!!! (2) Spędziłam u Pani Elżbiety na szkoleniu cztery cudowne i niezapomniane dni.... Monika Gorąco polecam! (1) Jestem świeżo po spotkaniu; było świetnie, dokładnie to, czego oczekiwałam.... Asia Polecam:) (1) Mialam przyjemnosc skozystac z doswiadczenia pani Elzbiety na szkolenu ,... Aga Gorąco polecam E.Skoczeń (1) Wizytę Eli "dostałam" w prezencie urodzinowym od koleżanek. Polecam takie... Jennifer PROFESJONALISTKA (2) Pani Elzbieta Skoczen to przesympatyczna kobieta, otwarta i od poczatku ma... A.D.