Emeryt club

Poszłam do klubu z ciekawosci,reklamował się świetnie sparing miedzy muzyką klubową a musical'ową- myśle świetnie. Wchodze sympatyczna pani opowiedziala co gdzie jest ,i na tym plusy się koncza. Teraz negatywy po 1. Żeby zasiąśc do stolika,nalezy zamowic butelke alkoholu za 50zł! kto chce pic jeden alkohol przez cala impreze?nie wiem,niech brak komentarza bedzie moim komentarzem.Na szczescie pomysleli o mniej zamoznych,plebs chcąc się czegos napic i siedziec,to tylko przy barze! Dzieki Bogu do wyboru mamy dwa bary "AZ DWA bary" i AZ 10 KRZESEŁ NA KRZYŻ. Po 2 Wystrój, Czarne ściany rozumiem trzeba było ograniczyc koszta. Po 3 obsługa wystrojona, co to imprezownia czy msza? Po 4 średnia wieku klienteli to 40+,proponuje zmiane nazwy jak w tytule. Czekałam na wielkie szoł,ale stypa była ,moze dlatego tak wszyscy na czarno??? NIE POLECAM!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Zapraszam wszystkich chcących zobaczyć ten straszny lokal :) Jest ich z weekendu na weekend coraz więcej w soboty ciężko po 24 się dostać ,a co najważniejsze rośnie grupa stałych klientów . Jak tak dalej pójdzie stać nas będzie na tapety i wtedy się zacznie :))

Re: Odpowiedź obiektu:

Gratulacje,klientów... Michał Wiśniewski sprzedał dużo więcej płyt niż Jan Sebastian Bach? To znaczy że jest od niego bardziej utalentowany? Nie, poprostu ludzie z nizin intelektualnych jest więcej, i dzieki nim zarabiacie.Co się potwierdza, ze ludzie którzy wymagaja czegos więcej- a nie "prestizu" ktory u was jest tylko z nazwy, wiecej do was nie zajrzy ;D

Re: Odpowiedź obiektu:

Błąd sprzedano wielokrotnie więcej płyt Bacha (na szczęście ) niż Wiśniewskiego. Wiśniewski jest gwiazdą jednej chwili a Bach jest popularny od dziesięcioleci i nadal będzie ale widać że posta tego napisał ukryty fan wiśniewskiego :)