W sierpniu 2024 zapisałem się na kurs on-line w tej szkółce.Przy składaniu niezbędnych dokumentów Panie z biura udzieliły mi niezbędnych jak i dodatkowych informacji do uzyskania prawa jazdy.
Po zdaniu teorii (udało się za pierwszym razem) przyszedł czas na pierwsze jazdy.
Pierwszym instruktorem który się zmagał ze mną była
Pani Wioleta, którą serdecznie pozdrawiam i dziękuję za cierpliwość w tych trudnych początkach i choć krótko to przekazała w 5h ogromną ilość wiedzy.
Ze względu na sytuację życiową i zmiane godzin pracy musiałem poprosić o zmiane instruktora,co nie okazało się problemem.Kolejnym nieszczęśnikiem który miał mi objaśnić tajniki prowadzenia pojazdów był Pan Dariusz Chabrowski z którym jazdy miałem już do końca.
Pan Darek wykazuje się cierpliwością i zrozumieniem nawet w sytuacjach przy których gdybym siedział sam obok siebie to bym się sam rozszarpał.
Również fakt że pomimo ewidentnych błędów które sam zauważałem będąc na siebie wściekłym,nie usłyszałem wyśmiewania i wyzwisk z jego strony tylko rady i motywacje do dalszych prób i opanowania swoich działań na drodze-mistrz/mentor rzec by można.
Pozdrawiam serdecznie załogę Akademii, już z prawkiem :D