Fajerwerki

sylwester był wczoraj to dlaczego dzisiaj znów wała ,za to jest chyba kara, wczoraj chyba mniej walili, może już z tym skończyć
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: Fajerwerki

Nieodmiennie zadziwia mnie to sylwestrowe napierdzielanie.Czy naprawdę w sylwestra trzeba terroryzowac wszystkich i napatrzeć tym szanse.W wielu domach są małe dzieci...... Strzelanie dziś ciężko już wogóle komentować
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

Czy Wam się nigdy nie znudzi to narzekanie? Też miałam małe dzieci i też napierdzielali z armat. Dzieci przeżyły w w zdrowiu i szczęściu nie pamiętając ani jednego wybuchu (bo spały). Jakby nie napierdzielali to byście narzekali, że wieś i zaścianek. W ramach noworocznych postanowień ograniczcie te negatywne emocje, ciut.
Poza tym Wszystkim składam najserdeczniejsze życzenia Noworoczne. Obyśmy w komplecie doczekali przyszłego Sylwestra.
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 8

Pola , super podsumowanie !!!! też życzę szczęśliwego Nowego Roku
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Pola zgadza się nic dodać nic ująć
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Co ma zaścianek do napierdzielania? nie mam pojęcia Skala noworocznego odpalania petard i fajerwerków dziś a 20 lat temu to przepaść.Każdy ma swoje zdanie.Najlepszego w Nowym Roku
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

proponuję aby ,,sid'' teleportował się 20 lat wstecz.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9

Rok 1995 był zarąbista z chęcią się teleportuje....;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

sid spoko puszcza bialowieska na ciebie czeka, mozesz sie tma osiedlic w jakims zapomnianym przez swiat budynku lesniczowki i nie bedzie napierdzielania, problem rozwiazany :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9

puszcza też odpada, bo ,,sid-owi'' będą przeszkadzać napierdzielające w drzewa dzięcioły, ,,sid-a'' wysłać na pustynię aż zmądrzeje. W końcu zatęskni za petardami, których już dzisiaj nie słyszałem. ,,Jaki ty spokój.....''
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

najlepsze jest ze strzelanie bez pozwoleń 1 stycznia dopuszcza prawo, poza tym terminem jest to niedozwolone bez zezwolenia :D
czyli cały nowy rok można walić ile wlezie nie tylko pomiędzy 00 a 00:30 :D, raz do roku można sobie postrzelać, a tetrykom którym wszystko przeszkadza doradzam wyniesienie się gdzieś na pustkowie, tam i działki tańsze, cisza spokój, dziki ryja, jelonki pierdzą - żyć nie umierać.
A fajerwerki teraz ładniejsze niż 20 lat temu raz w roku można pooglądać widowisko, a dziady niech sobie stopery w uszy powkładają...
Co do dzieci, to moje zachwycone, hałas o średnim natężeniu jeden dzień w roku jakoś ich nie zabił może dlatego, że same potrafią hałasować bardziej, pies i kot również przeżyły bez żadnego uszczerbku na zdrowiu. No ale jeśli komuś na psychice ciążą zdrowotnie noworoczne fajerwerki, to ponoć ostatnio jakaś poradnia zdrowia psychicznego we wsi powstała, można by się udać po pomoc.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Strzelanie 31 grudnia i 1 stycznia jest zgodne z prawem. A że motłoszek uwielbia jakże własne i wielowiekowe tradycje, takie jak walentynki, czy właśnie sylwestrowe petardy, to teraz napierdywala bez opamiętania, a już niedługo będzie się onanizować stertami różowych serduszek. Ciekawe, kiedy zacznie żreć indyka 4 listopada, oczywiście idąc na całość - jeden indyk na jednego żrącego. Najlepiej gotowy, z supermarketu, do odgrzania w mikrofalówce, żeby nie trzeba było włożyć zbyt wiele wysiłku w przygotowania.

Aha, od 2 stycznia do 30 grudnia włącznie, za strzelanie obowiązuje opłata 500 PLN.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 10

Przykro mi się robi jak czytam Twoje posty...
Jak widzę XYZ w obojętnie jakim temacie to wiadomo, ze będzie wylewanie jadu.
Człowieku wyluzuj się trochę.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Jest proste rozwiązanie, Ptysiu Miętowy: jak widzisz XYZ, nie czytaj.
Włącz sobie telewizorek, obejrzyj powtórkę jakiegoś talent-show, ulubionego serialu, programu edukacyjnego o sprzątaniu albo konkursu zmywania makijażu na czas. A może gdzieś znajdziesz powtórkę koncertu sylwestrowego z Gdyni. A w najgorszym wypadku, idź do kościółka, posłuchaj kojącego śpiewu plebana i ministrantów.
Rozerwiesz się, rozwiniesz, dokształcisz... Szczęśliwego Nowego Roku!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 9

No i właśnie po takich tematach widać jacy żałośni ludzie zamieszkują Banino. Skąd w Was tyle złości? Z natury staram się być pozytywnie nastawiony do świata i wszystkich którzy mnie otaczają i na co dzień nie dostrzegam tej mentalności, którą nie trudno dostrzec na forum:( Polecam zakończyć ten bezcelowy wątek!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Poradnia zdrowia psychicznego załatwi twój problem z postrzeganiem świata, pigułę dostaniesz pewnie niejedną i od razu zapanują różowe barwy :D nie będzie trzeba fajerwerków. Nie będziesz nam musiał wymieniać całego wachlarza plebejskich rozrywek jakim się oddajesz :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Masz rozdwojenie jaźni, robaczku?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

doczytaj co to jaźń przygłupie to dowiesz się czemu nie może być rozdwojona :D a dalej patrz wyżej możesz oddać się swoim plebejskim rozrywkom, bo widać doskonale orientujesz się w tym co dają jak na osobę nie mającą z g*wnem kontaktu :) czyli jak to leciało kurs demakijażu ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

Międzynarodowa klasyfikacja chorób (ICS-10). Kod F44. Najpierw poczytaj, później pisz, to może chociaż czasami, choćby przypadkiem, uda Ci się ukryć lata nieuctwa.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Niecałe trzy linijki tekstu - przynajmniej szesnaście błędów... Ręce opadają. Jesteś żywym dowodem na to, że bezpłatna edukacja i przymus szkolny to kompletny idiotyzm. Państwo tyle życia Ci zmarnowało, trwoniąc jednocześnie górę pieniędzy, które można było wydać na coś pożytecznego... A mógłbyś już być mistrzem kopania rowów.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie chodziło mieszkanie w głuszy choć jak patrzę na morze głupoty i wszechobecny wymiar ciemnoty,zabobony i szaleństwo -okoliczne człowieczeństwo to fakt, że chciało by się wynieść..... Twoja wolność kończy się tam gdzie zaczyna moja tylko zbyt mało ludzi o tym ma pojęcie ot co.Każdy ma prawo oceniać zastaną rzeczywistość i mi akurat bezrefleksyjne napierdzielanie w środku nocy się nie podoba :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak widać, Sid, sporo tu takich, którzy każdego, kto rzeczywistość śmie oceniać inaczej niż oni, chcieliby wysłać w zaświaty, do Syjamu, albo przynajmniej do Cyklistanu... Kolejna polska, katolicka tradycja...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

i Sid i XYZ mają rację.
Ciemnota uważa ,że wolność Tomku na swoim podwórku .
Pomieszkaj cymbale w jakimś skandynawskim kraju lub u niemca to zobaczysz sobie czy wolno strzelać 1 stycznia lub 2 dni przed sylwestrem.
I wiecie co , kto posprząta te śmieci , nieopodal mojego domu na drodze pełno badyli, tektur bo jeden z drugim syfi nie wspomnę ile tego g....a ( śmieci po fajerwerkach ) mam w ogrodzie z jakiej racji mam cudze śmieci sprzątać.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Imperium-Auto Salon (14 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

budujecie/kupujecie na kredyt? (263 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

Szkoła i rodzice (22 odpowiedzi)

Jest parking przy szkole ale nie trzeba zastawić całą Tuchomską bo oszołomy nie myślą .