Tomasz Manna - ocena (1) Firma spełnia wszystkie moje oczekiwania, zostanę z nią na dłużej. Usługi... Tomasz Manna maciek - ocena (1) Nie przypuszczałem że wynajęcie mieszkania może być tak złożona sprawą.... maciek Tomasz - ocena (1) Polecam współpracę z Fiesta Zarządzanie Najmem. Zależało mi na sprawnej,... Tomasz
Julia - ocena (1) W pełni zasłużone 5 gwiazdek. Cieszę się że zdecydowałam się na współpracę z... Julia Michał - ocena (1) Fiesta zarządza moimi dwoma mieszkaniami. Póki co jestem zadowolony. Najemcy... Michał Artur - ocena (1) Bardzo polecam usługę zarządzania najmem firmy Fiesta! Korzystałam do tej... Artur Marta - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług. Profesjonalna obsługa klienta. Bardzo polecam. Marta Marsi - ocena (1) Bardzo dobra firma, dbająca o klienta! Kontakt z opiekunem bardzo dobry,... Marsi Bartek - ocena (1) Serdecznie polecam każdemu usługi firmy Fiesta. Świetna komunikacja z... Bartek Ola - ocena (1) Z przyjemnością polecam firmę Fiesta. Ich profesjonalizm, terminowość i... Ola Iwona - ocena (1) Jestem w szoku że to takie wygodne! Szukają odpowiedniego najemcy ,... Iwona Katarzyna - ocena (1) Wszystko na najwyższym poziomie. Pan Patryk bardzo pomocny, zna się na... Katarzyna Izabela Łukasiewicz - ocena (1) Bardzo polecam współpracę z firmą Fiesta, wszystkie rozliczenia mieszkania są... Izabela Łukasiewicz Aleksandra - ocena (1) Z początku trochę się obawiałam współpracy z firmą, która zajmuje się... Aleksandra Oskar - ocena (1) Gorąco polecam,pełna profeska,zero jakich kolwiek problemów, szybki i łatwy... Oskar Joanna - ocena (1) Polecam usługi firmy Fiesta. Moje mieszkanie jest w dobrych rękach. Joanna Ola - ocena (1) Bardzo przyjazna firma, super współpraca z klientem :) Ola Piotr - ocena (1) Bardzo polecam firmę Fiesta. Dobre ceny i profesjonalna obsługa. Moje... Piotr Daniel - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usługi. Szczerze polecam :) Zostałem przemiło... Daniel Patrycja - ocena (1) Bardzo polecam firmę Fiesta. Pracownicy na kazdym szczeblu sa bardzo... Patrycja