Kuba - ocena (1) Wszystko ok. Bartek najlepszy agent xD Kuba Svieta - ocena (1) Polecam)) wynajelam mieszkanie. Nie musiala sie niczym martwic . Wszystkim... Svieta Horacy - ocena (1) Wynajelem lokum od Fiesta ZN. Cały proces przebiegł szybko i przyjaźnie.... Horacy
Grzegorz - ocena (1) Wynajmowałem mieszkanie od Fiesta kilka lat. Bywało różnie, ale generalnie... Grzegorz Aleksandra - ocena (1) Od niedawna współpracuję z firmą fiesta . Jestem mile zaskoczona podejściem... Aleksandra A.M - ocena (1) Polecam serdecznie firmę Fiesta Zn. Odkąd wynajmuję za ich pośrednictwem,... A.M Paweł - ocena (1) Polecam, świetnie współpracuje mi się z Panem Bartłomiejem Trznadlem oraz... Paweł Tomasz - ocena (1) Mieliśmy wraz z Żoną przyjemność współpracy z firmą Fiesta, którą... Tomasz Magdalena - ocena (1) Polecam tylko Pana Bartłomieja Trznadel. Z nikim nie współpracowało mi sie... Magdalena Jacek - ocena (1) Wynająłem mieszkanie od Pana Bartłomieja. Szybka akcja w dobrej atmosferze.... Jacek Alicja - ocena (1) Pan Bartłomiej Trznadel jest naszym pośrednikiem oraz zarządcą najmu. Tym... Alicja Tomasz - ocena (1) Polecam Fiesta. Pan Bartek wszystko sprawnie zorganizował i cierpliwie... Tomasz Natalia - ocena (1) Współpraca z Panem Bartkiem T to czysta przyjemność ️ organizacja top oraz... Natalia Wiktoria - ocena (1) Świetna obsługa! Pani Ania z biura zawsze pomaga z życzliwością i... Wiktoria Anastasiia - ocena (1) I'm happy that I found this company, Bartek Trznadel is very professional and... Anastasiia Tadeusz - ocena (1) Współpraca z firmą zarządzającą moim mieszkaniem przebiega wzorowo.... Tadeusz Jolanta - ocena (1) Polecam Fiesta. Serwis techniczny działa bez zarzutu a zgłoszenia są... Jolanta Paulina - ocena (1) Polecam Annę Brilowska i Bartłomieja Trznadel. Wszystko wytłumaczyli a Pan... Paulina Natalia - ocena (1) PAN Bartek Trznadel zaprezentował mieszkanie w Śródmieściu Gdańska. Od... Natalia Piotr - ocena (1) Jestem zadowolony ze współpracy z Fiesta. Opiekunem mieszkania jest Pan... Piotr