Kuba - ocena (1) Polecam Pana Patryka! Kuba Paulina - ocena (1) Moje mieszkanie jest w dobrych rękach. Jestem w końcu spokojna. Od roku... Paulina Joanna - ocena (1) Usługa zarządzania najmem odciąża mnie jako właścicielkę od wszystkich... Joanna
Marcin - ocena (1) Profesjonalne i kompletne przeprowadzenie zadania. Polecam Marcin SMD - ocena (1) Super obsługa i fachowe doradztwo! Dzięki profesjonalnemu podejściu czułam... SMD Robert Rudziński - ocena (1) Polecam usługi firmy Fiesta. Rzetelny najemca znaleziony szybko. Mieszkanie... Robert Rudziński Mateusz - ocena (1) Polecam usługi firmy Fiesta Mateusz Sara - ocena (1) Polecam usługi firmy Fiesta, w tym pana Patryka. Świetny fachowiec! Sara Zadowolony Klient - ocena (2) Polecam, pełen profesjonalizm, kontakt bezproblemowy! Zadowolony Klient Dawid - ocena (1) Firma wywiązuje się z obowiązków wzorowo! Kontakt szybki i bezproblemowy a... Dawid Tomasz Manna - ocena (1) Firma spełnia wszystkie moje oczekiwania, zostanę z nią na dłużej. Usługi... Tomasz Manna maciek - ocena (1) Nie przypuszczałem że wynajęcie mieszkania może być tak złożona sprawą.... maciek Tomasz - ocena (1) Polecam współpracę z Fiesta Zarządzanie Najmem. Zależało mi na sprawnej,... Tomasz Julia - ocena (1) W pełni zasłużone 5 gwiazdek. Cieszę się że zdecydowałam się na współpracę z... Julia Michał - ocena (1) Fiesta zarządza moimi dwoma mieszkaniami. Póki co jestem zadowolony. Najemcy... Michał Artur - ocena (1) Bardzo polecam usługę zarządzania najmem firmy Fiesta! Korzystałam do tej... Artur Marta - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług. Profesjonalna obsługa klienta. Bardzo polecam. Marta Marsi - ocena (1) Bardzo dobra firma, dbająca o klienta! Kontakt z opiekunem bardzo dobry,... Marsi Bartek - ocena (1) Serdecznie polecam każdemu usługi firmy Fiesta. Świetna komunikacja z... Bartek Ola - ocena (1) Z przyjemnością polecam firmę Fiesta. Ich profesjonalizm, terminowość i... Ola