Iwona - ocena (1) Jestem w szoku że to takie wygodne! Szukają odpowiedniego najemcy ,... Iwona Katarzyna - ocena (1) Wszystko na najwyższym poziomie. Pan Patryk bardzo pomocny, zna się na... Katarzyna Izabela Łukasiewicz - ocena (1) Bardzo polecam współpracę z firmą Fiesta, wszystkie rozliczenia mieszkania są... Izabela Łukasiewicz
Aleksandra - ocena (1) Z początku trochę się obawiałam współpracy z firmą, która zajmuje się... Aleksandra Oskar - ocena (1) Gorąco polecam,pełna profeska,zero jakich kolwiek problemów, szybki i łatwy... Oskar Joanna - ocena (1) Polecam usługi firmy Fiesta. Moje mieszkanie jest w dobrych rękach. Joanna Ola - ocena (1) Bardzo przyjazna firma, super współpraca z klientem :) Ola Piotr - ocena (1) Bardzo polecam firmę Fiesta. Dobre ceny i profesjonalna obsługa. Moje... Piotr Daniel - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usługi. Szczerze polecam :) Zostałem przemiło... Daniel Patrycja - ocena (1) Bardzo polecam firmę Fiesta. Pracownicy na kazdym szczeblu sa bardzo... Patrycja Miłosz - ocena (1) Profesjonalne i rzetelne podejście do klienta. Współpraca z panem Patrykiem,... Miłosz Krzysztof - ocena (1) Dobry kontakt i profesjonalne podejście do klienta Krzysztof Przemysław - ocena (1) Bardzo profesjonalna obsługa! Mam przyjemność korzystać z usług regularnie i... Przemysław Data - ocena (1) Transparentne zasady Data Katarzyna - ocena (1) Polecam! Profesjonalne doradztwo. Usługi realizowane na najwyższym poziomie. Katarzyna Grażyna - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona: zawsze oddzwaniają, rachunki się zgadzają. Usługa... Grażyna Ewa - ocena (1) Profesjonalna i niezawodna obsługa, klarowne zasady współpracy, świetny kontakt. Ewa Jacek - ocena (1) Super. Najlepsze mieszkania ever w dobrych cenach. Jacek Mila - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług firmy, Pan Patryk bardzo konkretny i... Mila Marek - ocena (1) To świetne biuro. Ogromna pomoc i profesjonalizm. Polecam każdemu. Przez cały... Marek