D. - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Firma rzetelna, godna zaufania. Udana współpraca.... D. Barbara - ocena (1) Polecam serdecznie współpracę z firmą Fiesta. Bardzo miła i profesjonalna... Barbara Paweł Kowalczyk - ocena (1) Zdecydowanie polecam firmę Fiesta jako partnera w zarządzaniu najmem. Odkąd... Paweł Kowalczyk
R.S. - ocena (1) Polecam. Bardzo szybki kontakt R.S. M - ocena (1) Bardzo polecam. Szybko i sprawnie M M - ocena (1) Bardzo polecam firmę Fiesta. Od kiedy oddałam w zarządzanie moje mieszkanie... M Kamila - ocena (1) Polecam... bez stresu... bez zbędnych formalności...konkretnie i spójnie Kamila Marzena - ocena (1) Polecam firmę Fiesta a w szczególności Panią Anię z biura i Pana... Marzena Kris - ocena (1) Miałem spotkanie z Panem Bartłomiejem T. i przekazałem mu mieszkanie pod... Kris Natalia - ocena (1) Wynajęłam mieszkanie z partnerem od Pana Bartka Trznadel. Wyjaśnił kwestię... Natalia Alex - ocena (1) Gorąco polecam agencje i Pana Bartka Trznadel. Solidna firma, mieszkanie... Alex Tomasz - ocena (1) Pan Bartek Trznadel pomógł mi znaleźć mieszkanie moich marzeń. Polecam Fiesta... Tomasz Elżbieta - ocena (1) Polecam firmę do zarządzania. Mieszkanie jest rozliczane na czas. Opiekun... Elżbieta Andrzej - ocena (1) Polecam agencję. Szybki kontakt z Panem Bartkiem Trznadelem. Przeprowadził... Andrzej Michał.C - ocena (1) Współpraca z firmą fiesta zarządzanie Najmem to świetna decyzja.... Michał.C Michał. - ocena (1) Bardzo polecam firmę. Pełen profesjonalizm, świetny kontakt i kompleksowa... Michał. Kasia M. - ocena (1) Bardzo profesjonalna firma z wieloletnią tradycją ,która działa kompleksowo... Kasia M. A.K - ocena (1) Serdecznie polecam firmę Fiesta Zn. Byłam w Biurze u pani Ani i wyjaśniła mi... A.K Grzegorz - ocena (1) Polecam, profesjonalne podejście I zaangażowanie na wysokim poziomie. Grzegorz Barbara - ocena (1) Fiesta zarządza mieszkaniem kilka lat. Firma wywiązuje się z obowiązków tak... Barbara