Marcin J - ocena (1) Solidna firma! Znakomity kontakt. Będę z czystym sumieniem polecał! Marcin J Andrzej - ocena (1) Firma wywiązuje się ze swoich zadań, mogę z czystym sercem polecić! Andrzej Ines - ocena (1) Serdecznie polecam firmę Fiesta, rzetelna obsługa klienta :) Ines
Paweł Kowalewski - ocena (1) Współpraca z firmą Fiesta układa się bardzo dobrze. Polecam Pana Bartosza... Paweł Kowalewski Michał - ocena (1) Wynajmuje mieszkanie od Pani Karoliny, którą mogę polecić, kontakt... Michał Maciej - ocena (1) Skusiła mnie cena ale usługa dramat.. Maciej Beata - ocena (1) Pan Bartek Trznadel przedstawił ofertę bardzo profesjonalnie. Nie miałam... Beata Andy - ocena (1) Fiesta dobrze opiekuje się moim mieszkaniem. Współpracuję z biurem już drugi... Andy Katarzyna - ocena (1) Za pośrednictwem Fiesty ZN wynajmowałam mieszkanie w Gdańsku. Od momentu... Katarzyna Kamil M - opinia (1) Rzetelna agencja wynajmu mieszkań w Trójmieście. Obsługa najmu mojego... Kamil M Monika - opinia (1) Obsługa najmu przebiega sprawnie. Płatności w terminie. Kontakt z opiekunem... Monika Jakub Mierzwiński - opinia (1) Dzień dobry. Polecam firmę Fiesta, oddałem w zarządzanie 2 mieszkania w... Jakub Mierzwiński Karol Grzywa - opinia (1) Doskonała obsługa klienta. Pełen profesjonalizm, fachowość, kultura. Gorąco... Karol Grzywa Maciej - opinia (1) Solidna firma. Wynajmuje przez nich moje mieszkanie na Jelitkowie w Gdańsku i... Maciej michal - opinia (1) Aktualnie wynajmuj od tej formy mieszkanie, i nie mogę powiedzieć niczego... michal