Na bogato (1) Impreza przeprowadzona na najwyższym poziomie. Wszystko zabezpieczone ze... Bogdan Wolski Wynajem Busa (1) Bardzo udana wycieczka po nadmorskich miasteczkach a wszystko to dzięki... Adam Stachura Wzorowo (1) Usługi są realizowane wzorowo, sam tabor bardzo nowoczesny i czysty, śmiało... Ewa Lipiec
Solidna Firma (1) Korzystaliśmy z usług wynajmu i przewozu osób autokarem. Wszystko przebiegło... Dorota Radomska Profesjonalizm i dobre samochody (1) Wpierw miałem awarię mojego samochodu i korzystałem z usług firmy Dobrucki.... Adam Bell Barbara Mizerka (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług firmy, Polecamy wszystkim zainteresowanym. Barbara Mizerka Solidna Firma (1) Miałem przyjemność korzystania z usług tej firmy i jestem bardzo zadowolony.... Bogdan Zadowolony (1) Polecam, jestem bardzo zadowolony z ich usług i polecam wszystkim... Adam Kowalski Dzjękuję (1) Dziękuję za profesjonalną obsługę. Ada Olaf Udana wycieczka szkolna (1) Dzieciaki z Gimnazjum były bardzo zadowolone z wycieczki autobusem do... Beata Widera Wycieczka szkolna (1) Zorganizowana wycieczka, gdzie przewoźnikiem była firma Dobrucki zakończyła... Dariusz Miła obsługa w autobusie (1) Gorące podziękowania dla przewoźnika Dobrucki za wynajem autobusu na przewóz... Cezary Sopot Szkolna wycieczka do Malborka (1) Podziękowanie dla kierowcy za miłą atmosferę w czasie szkolnej wycieczki do... Alina Bez zastrzeżen (1) W tym wypadku usługa wykonana na szóstkę. Polecamy F.H.U. Max Wynajem Busa (1) Wynajęty bus bez zastrzeżeń, wszystko tak jak było umówione. Termin, miejsce,... Cezary Poznański Bardzo sprawna obsługa imprezy firmowej ! (1) Ogromne podziękowania dla firmy Dobrucki za pomoc w organizacji imprezy... Aleksandra S. Udany wyjazd do Warszawy (1) Chcieliśmy podziękować Firmie Dobrucki za zorganizowanie wyjazdu dla 44 osób... Michał Gdynia Udana wyciecka (1) Firma zafundowała pracownikom wyjazd na grilla. Od strony transportowej... Daria T. Sopot Wyjazd integracyjny (1) Wszystko zaplanowane od początku do końca. Autobus podstawiony zgodnie z... Andrzej udane panieńskie :D (1) Pełen profesjonalizm. Zdecydowanie polecam :) Limuzyna pierwsza klasa i Pan... Malwina