damian - ocena (1) Dobre i adekwatne cenowo przewozy, jechałem kilka razy z tym przewoźnikiem,... damian Lukasz - ocena (1) Potrzebowaliśmy autokaru do podróży firmowej w związku z konferencją, która... Lukasz Jakub - ocena (1) Sam pracuje w branży wynajmu autokarów, busów i limuzyn jako kierowca,... Jakub
Krzysztof Bednarczyk - ocena (1) Mam wrażenie, że te negatywne komentarze są od ludzi, którym się wydaje, że... Krzysztof Bednarczyk Stanisław - ocena (1) Kilka dni przed wyjazdem inna firma autokarowa zostawiła nas na lodzie i całe... Stanisław Michał Kruszewski - ocena (1) W przypadku współpracy długoterminowej można liczyć na specjalną ofertę.... Michał Kruszewski Emilia Kupczyńska - ocena (1) Profesjonaliści, którzy znają się na wykonywanej robocie. Nie mam żadnych... Emilia Kupczyńska S.M - ocena (1) Z busów Dobrucki korzystamy już od około 5 lat do przewozu pracowników.... S.M Aleksander - ocena (1) Bardzo polecam. Wynajęliśmy autokar do przewozu gości weselnych, wszystko... Aleksander Mateusz L - ocena (1) Bardzo szybka wycena, to pomaga podczas planowania tras. Firma Dobrucki... Mateusz L Dominika - opinia (1) Na plus miła obsługa kontakt mailowy błyskawiczny, fajnie przeprowadzony... Dominika Magda - opinia (1) Niestety,autokar zamówiony na wycieczkę szkolną,okazał się nie być autokarem... Magda Moja rekomendacja. (1) Pani Joanna była mi bardzo pomocna we wszystkim - od rezerwacji, zapłaty i... Vadym Firma godna polecenia! (1) W zeszly weekend wynajelismy u Panstwa przejazdy autokarem I busem w czasie... Mariola Rewelacja (1) Rewelacyjna limuzyna wynajęta na imprezę. Wszystko super. Naprawdę warto... Amelia Klimke Konkret (1) Bardzo dziękuje za transport! Nie mam żadnych uwag co do wykonania usługi.... cssh Szkoła (1) Kilka razy nasza szkoła korzystała z usług Firmy. Jesteśmy bardzo zadowoleni... Julita Polecam usługi tej firmy, (1) Polecam usługi tej firmy, zarezerwowałam busa dla 20 osób dla grupy emerytów.... Kowalski Tak trzymać! (1) Zdecydowanie warto polecić tą firmę na przewóz osób. Tak trzymać! Podolec Dziękuje (1) Przewoźnik do zlecenia podszedł bardzo profesjonalnie, kierowcy w białych... Eliza