Dominika - opinia (1) Na plus miła obsługa kontakt mailowy błyskawiczny, fajnie przeprowadzony... Dominika Magda - opinia (1) Niestety,autokar zamówiony na wycieczkę szkolną,okazał się nie być autokarem... Magda Moja rekomendacja. (1) Pani Joanna była mi bardzo pomocna we wszystkim - od rezerwacji, zapłaty i... Vadym
Firma godna polecenia! (1) W zeszly weekend wynajelismy u Panstwa przejazdy autokarem I busem w czasie... Mariola Rewelacja (1) Rewelacyjna limuzyna wynajęta na imprezę. Wszystko super. Naprawdę warto... Amelia Klimke Konkret (1) Bardzo dziękuje za transport! Nie mam żadnych uwag co do wykonania usługi.... cssh Szkoła (1) Kilka razy nasza szkoła korzystała z usług Firmy. Jesteśmy bardzo zadowoleni... Julita Polecam usługi tej firmy, (1) Polecam usługi tej firmy, zarezerwowałam busa dla 20 osób dla grupy emerytów.... Kowalski Tak trzymać! (1) Zdecydowanie warto polecić tą firmę na przewóz osób. Tak trzymać! Podolec Dziękuje (1) Przewoźnik do zlecenia podszedł bardzo profesjonalnie, kierowcy w białych... Eliza Duży plus (1) Wystawiam duży plus firmie Dobrucki za to z jakim zaangażowaniem podeszli do... Marlena Impreza (1) Impreza firmowa przeprowadzona na wysokim poziomie dzięki skorzystaniu z... Anka Super (1) Tanio szybko i bezpiecznie! Polecam skorzystać z usług Krzychu Jestem zadowlona (1) Korzystałam z usług przewozowych tej firmy i z całym sumieniem je polecam :) majaa 100% (1) Byłem na wycieczce, organizowanym przez Dobrucki. Super atmosfera i świetny... Maciek krótko i węzłowato (1) Chciałem jedynie zostawić tych kilka linijek komentarza. Mieliśmy... Tomasz Pełen profesjonalizm (1) Pełen profesjonalizm ze strony firmy przewodniczej. Firma godna polecenia.... Borys Nowak Wycieczka szkolna (1) Bardzo dziękujemy za wycieczkę szkolną zorganizowana wspólnie ze sponsorem... Aneta Bytom Wycieczka (1) Bardzo dziękujemy za przewóz dzieci na wycieczkę szkolną. W przyszłym sezonie... Agata Fischer Bardzo udany wyjazd !!! (1) Dzięki firmie Dobrucki udało się zorganizować fantastyczną wycieczkę szkolną.... Diana Bon