Bezpiecznie w dobrej cenie (1) Autokary wysokiej jakości, czyste, nowoczesne. Przewóz bezpieczny i... Ewelina T Przewozy autokarowe na 5+.Polecam (1) Nasza klasa ostatnio jechała na wycieczkę i korzystaliśmy z przewozu... Agnieszka1983 Bardzo polecam każdemu (1) Zawsze gdy potrzebujemy ze znajomymi większej taksówki korzystamy z usług tej... Kaliowa Panna
Polecam przewoźnika, nie zawiódł w krytyccznej chwili (1) W czasie rodzinnych wakacji z znajomymi postanowiliśmy zorganizować sobie... Ania Mal Pozytywna ocena przewoźnika Dobrucki (1) W 100 procentach polecam firmę przewozową Dobrucki. Razem z ekipą wynajęliśmy... Kinga Przewozy autokarowe (1) Wspaniała firma której warto zaufać gdzie jest miła obs€ga a zlecenie... Zbigniew Widlarz Przewozy autokarowe (1) Wspaniała firma której warto zaufać gdzie jest miła obs€ga a zlecenie... Zbigniew Widlarz Dobry przewoznik (1) Bardzo dobra firma ceny nie są wygórowane. Świetni kierowcy i bardzo dobre... Piotr G Polecam (1) Wynajęlismy bus, aby jechać że znajomymi do teatru. Środek ładny, czysty i... Ania j Jedna z najlepszych firm dla wynajmu. (1) Serdecznie polecam firmę, jest bardzo profesjonalna w tym co robi. Autokary i... Małgorzata Rutkowska Jedna z najlepszych firm dla wynajmu. (1) Serdecznie polecam firmę, jest bardzo profesjonalna w tym co robi. Autokary i... Małgorzata Rutkowska polecam przewoźnika (1) Od lat jeżdżę Dobruckim, obserwuję tę firmę, jej rozwój i powiedzmy... Aliaki Polecam (1) Bardzo dobra firma usługa, jakość na najwyższym poziomie ceny konkurencyjne.... Dorota Nie zawiedli (1) Wynajęliśmy mikrobus dla gości weselnych. Autokar przyjechał na czas, szofer... Kiesia88 Zadowolona kolejny raz (1) Rewelacyjna obsługa i przyzwoita cena . Do tego rzetelni i solidni. Ostatnio... Nika Niesamowita firma (1) Bardzo dobra firma przewozów autokarowych. Wynająłem ją na wycieczkę. W... marcin23417 Polecam korzystanie z usług (1) Przypadkiem natrafiłam na tę firmę jak szukałam autokaru na zorganizowaną... Wisia Wysoko oceniam kilkuletnią współpracę (1) Jako biuro podróży korzystamy z usług Pana Dobruckiego od 2012 roku. Po... Andrzej Pionke Polecam (1) Nie bardzo lubię podróżować, ale dzięki tej firmie chyba zmienię zdanie.... karcik2611 Grupowo :) (1) Bardzo dobra oferta. Dzisiaj w dobie wszechobecnej konkurencji coraz trudniej... Anna