Wycieczka (1) Bardzo dziękujemy za przewóz dzieci na wycieczkę szkolną. W przyszłym sezonie... Agata Fischer Bardzo udany wyjazd !!! (1) Dzięki firmie Dobrucki udało się zorganizować fantastyczną wycieczkę szkolną.... Diana Bon Wycieczka na 100% (1) Byłam na wycieczce, gdzie przejazd organizował Dobrucki i mimo dość kiepskiej... Berta Krause
Udana wycieczka (1) Polecam firmę, wszystko precyzyjnie przygotowane. Autobus punktualnie... Barbara Otto Zawsze miło i sympatycznie (1) Zawsze miło i sympatycznie jest w firmie Dobrucki. Korzystaliśmy już kilka... Danuta Tkacz Fantastyczna niespodzianka ! (1) Dzięki firmie Dobrucki, zapewniłyśmy przyjaciółce niezapomniany wieczór... Aida Udana wycieczka z firmą Dobrucki ! (1) Tak mogłabym opisać w skrócie wyjazd firmowy autokarem wynajętym w tej... Dorota Wynajem busa (1) Firma nasza wynajęła w firmie Dobrucki bus na zorganizowaną wycieczkę... Ada Piechura Komfort i elegancja ! (1) Wynajem limuzyny w firmie DOBRUCKI okazał się super pomysłem z okazji... Donata H. Profesjonalizm w każdym calu ! (1) Korzystaliśmy z wynajmu autokaru do przewozu wycieczki zagranicznej po... Sonia Na bogato (1) Impreza przeprowadzona na najwyższym poziomie. Wszystko zabezpieczone ze... Bogdan Wolski Wynajem Busa (1) Bardzo udana wycieczka po nadmorskich miasteczkach a wszystko to dzięki... Adam Stachura Wzorowo (1) Usługi są realizowane wzorowo, sam tabor bardzo nowoczesny i czysty, śmiało... Ewa Lipiec Solidna Firma (1) Korzystaliśmy z usług wynajmu i przewozu osób autokarem. Wszystko przebiegło... Dorota Radomska Profesjonalizm i dobre samochody (1) Wpierw miałem awarię mojego samochodu i korzystałem z usług firmy Dobrucki.... Adam Bell Barbara Mizerka (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług firmy, Polecamy wszystkim zainteresowanym. Barbara Mizerka Solidna Firma (1) Miałem przyjemność korzystania z usług tej firmy i jestem bardzo zadowolony.... Bogdan Zadowolony (1) Polecam, jestem bardzo zadowolony z ich usług i polecam wszystkim... Adam Kowalski Dzjękuję (1) Dziękuję za profesjonalną obsługę. Ada Olaf Udana wycieczka szkolna (1) Dzieciaki z Gimnazjum były bardzo zadowolone z wycieczki autobusem do... Beata Widera