Grupowo :) (1) Bardzo dobra oferta. Dzisiaj w dobie wszechobecnej konkurencji coraz trudniej... Anna Świetna solidna firma (1) Gorąco polecam byłem z moimi uczniami na wycieczce i skorzystaliśmy właśnie z... Piotr Derda Super (1) Witam polecam wszystkim te firmę samochodową. Czułam się bezpiecznie i... marla2214
Tylko podróżować i cieszyć się widokami za oknem (1) Usługa na najwyższym poziomie, autokary czyste i zadbane, pełen... Jurata Matu708 poleca (1) Pełen profesjonalizm jakość na najwyższym poziomie. Firma przystepna cenowo.... matu708 Podróż Autokarem z Trójmiasta do Niemiec (1) Podróżowałem autokarem z Trójmiasta do Niemiec. Autokar podstawiony został na... Maciej Rawski Rewelacja- polecam każdemu kto pragnie udanej podróży (1) Pełen profesjonalizm w każdym calu. Podróż tymi autokarami to fantastyczne... tusqa18 Obsługa i jakość bardzo dobra (1) Bardzo dobra usługa, jakość na najwyższym poziomie. Bardzo polecam każdemu Małgorzata W Przewoz (1) Super współpraca. Szybko, tanio, bez zarzutów. Pełen profesjonalizm. Gorąco... Kas Ba wynajem busów (1) najlepsze autokary i zadbne andzia16180 Wszystko bez żadnych zastrzeżeń (1) Korzystałem z usług tej firmy. Nie mam żadnych zastrzeżeń i mogę polecić... Michał Polecam (1) Bardzo dobra firma, profesjonalna i przystepna cenowo Piotr Szklany bardzo dobra firma przewozowa!!!!!! (1) zamówilismy ta firmę aby przewieźć gości na wesele , bardzo szybki kontakt... justyna bez jakichś specjalnych uwag, jestem zadowolony (1) Jechałem w tamtym tygodniu wraz z koleżanką z Dobrudzkim do Niemiec już drugi... lesiuzpustek Polecam wszystkim, to firma na bardzo wysokim poziomie (1) Świetny przewoźnik, fachowa obsługa, świetne autokary. Bezpiecznie i... Krystyna Niewola Brak profesjonalizmu - NIE POLECAM !!! (8) Zdecydowanie odradzam korzystanie z usług tej firmy! Dziś zawiedli na całej... Agnieszka Żałosne- nie polecam! (2) Nie ma się co tłumaczyć kiedy nie wywiązuje się z podpisanej umowy! Na piśmie... Karolina Satysfakcja (1) Korzystaliśmy z usług firmy Dobrucki przy przewozie gości weselnych.... Monika i Damian Wesele 1.03.2014 (1) Oferta, bezpieczeństwo, komfort, terminowość i ceny - z tych wszystkich... Ilona i Łukasz Pełny profesjonalizm (1) Po raz pierwszy nasza firma korzystała z usług Firmy Dobrucki. Nie ukrywam,... Monika Piotrowska - Szypryt