Polecam (1) Bardzo dobra firma, profesjonalna i przystepna cenowo Piotr Szklany bardzo dobra firma przewozowa!!!!!! (1) zamówilismy ta firmę aby przewieźć gości na wesele , bardzo szybki kontakt... justyna bez jakichś specjalnych uwag, jestem zadowolony (1) Jechałem w tamtym tygodniu wraz z koleżanką z Dobrudzkim do Niemiec już drugi... lesiuzpustek
Polecam wszystkim, to firma na bardzo wysokim poziomie (1) Świetny przewoźnik, fachowa obsługa, świetne autokary. Bezpiecznie i... Krystyna Niewola Brak profesjonalizmu - NIE POLECAM !!! (8) Zdecydowanie odradzam korzystanie z usług tej firmy! Dziś zawiedli na całej... Agnieszka Żałosne- nie polecam! (2) Nie ma się co tłumaczyć kiedy nie wywiązuje się z podpisanej umowy! Na piśmie... Karolina Satysfakcja (1) Korzystaliśmy z usług firmy Dobrucki przy przewozie gości weselnych.... Monika i Damian Wesele 1.03.2014 (1) Oferta, bezpieczeństwo, komfort, terminowość i ceny - z tych wszystkich... Ilona i Łukasz Pełny profesjonalizm (1) Po raz pierwszy nasza firma korzystała z usług Firmy Dobrucki. Nie ukrywam,... Monika Piotrowska - Szypryt solidni (1) jestem pod wielkim wrażeniem profesjonalizmu firmy . korzystałam z niej... beata Bardzo dobrze oceniam firmę Dobrucki (1) Wynajęłam busa i się nie zawiodłam. Tydzień jeździli z moimi kontrahentami z... Erynia Francja elegancja (1) Bardzo zadowolony jestem. Wynajmowałem autokar w tej firmie już trzy razy. pako Autokary (1) Nigdy takiej firmy nie powino byc,dzis tj.27.06.2010r mial podstawic 2 aukary... Krzysztof Zadowolony (1) ja jestem zadowolony, kilka razy jeździłem z firmą Dobrucki i zawsze było OK.... Eryk Super firma (1) Witam. Z tą firmą jeżdżę od dawna. Nigdy się nie zawiodłem. Obsługa świetna,... Niuniek