Tak trzymać (1) Robią kawał dobrej roboty. Najgorsze że są ludzie, którzy nie dostrzegają... Dawid Mazurek Przedszkole które rozwija (1) Te Przedszkole bardzo rozwija umiejętności dzieci. Widać to na każdym etapie. Debowska Robią dobrą robote (1) Taka fundacja to skarb dla dzieciaków, naprawdę robią dobrą robotę. Tomasz D.
Personel kwalifikowany!! (1) Opinia na temat tego przedszkola może być tylko pozytywna. Personel... paulina Maj Takich miejsc powinno być więcej !!! (1) Zajęcia prowadzone są w ciekawy sposób, dziecko chętnie bierze udział, co... Agnieszka R. Profesjonalny personel, z rewelacyjnym podejściem do dzieci (1) Jestem bardzo zadowolona z prowadzonych zajęć integracji sensorycznej.... Dominika Bezpieczne przedszkole (1) Przedszkole w którym moje dziecko czuje się bezpiecznie. Bardzo dobry kontakt... Anna Dogoterapia to wyjątkowa "pomoc naukowa" (1) Dziecko chce ćwiczyć, gdy nagroda jest miła, przyjazna i można się do niej... Agata Szczerze Polecam! (1) Profesjonalny personel, odpowiednie podejście do dzieci super kontakt z... Kasia Rumia Przedszkole na 5+ (1) Polecam przedszkole!! Moje chłopaki uczęszczają już drugi rok. Jestem bardzo... Alicja Sprawdzone przedszkole na piątke z plusem (1) W ciągu ostatniego roku sprawdziliśmy dwa pseudo integracyjne w okolicy . I... MagdaGłowacz Ja jestem bardzo zadowolona z zajęć z moim dzieckiem (1) Skierowałam tam swoje dziecko i nie żałuję. Bardzo miłe panie zaangażowane w... Kasia Polecam (1) dla mnie to jedyne miejsce w ktorym ktos zajął się porządnie moim... matka polka Dowożenie dzieci do przedszkola - czy to dla wszystkich dzieci? (2) W tej Fundacji to dzieciaki wszyskie dowożą ? Czy ktoś coś już wie ? Monte Dużo działań - super ! (1) Na prawdę sporo inicjatyw zaadresowanych do dzieciaków...przedszkole... Janka