Dlaczego tylko oni? (1) Dlaczego tylko oni zajmują się takimi sprawami a inni tylko o tym mówią? Dorota Dobra robota (1) Robicie dobrą robotę. Tak trzymać Adam Luft Tylko Fundacja mi pomogła (1) Podziękowania za pomoc którą mi okazaliście.Nikt inny nie zajął się moją... Beata N.
Wdzięczni rodzice (1) Jesteśmy bardzo wdzięczni za okazałą pomoc dla naszego syna Piotrusia. Bardzo... Dawid B. Fajnie że to robią (1) Fajna sprawa z tą Fundacją, bardzo popieram to co robią i życzę im powodzenia. Barbara Otto Pozdrowienia od Ady (1) Gorące i serdeczne pozdrowienia za trud włożony dla małego Kacperka. Ada O. Podziękowanie (1) Całkiem przypadkowo znalazłem tą stronę , więc wpiszę tu że dla mnie i mojej... Dariusz Mizera Super kreatywne miejsce !!! (1) Fantastycznie wyposażone przedszkole i profesjonalni opiekunowie, z ogromnym... Aleksandra S. Podziękowania za przychylność (1) Tylko w taki sposób mogę wyrazić zwój podziw dal tego co robi Fundacja. Abelard L. Super! (4) Świetne przedszkole! Polecam przedszkole prowadzone przez tą fundację.... Nawrola opinia o przedszkolu Fundacji Dobroczyńca (4) Panie, które nauczają są super, bardzo zaangażowane. Więc dzieci mają tam... Beata Fundacja Dobroczyńca (3) Przedszkole Terapeutyczne fundacji Dobroczyńca to najlepsza placówka w... Magda Dużo obietnic - mało działania (6) Panie wiele obiecują, jednakże w rzeczywistości nie jest tak pięknie. Zespół... mmmmm Bardzo dobre przedszkole (1) Swoją opinią chcę pomóc innym rodzicom zastanawiającym się nad doborem... Renata P. Miejsce przyjazne zarówno dzieciom, jak i rodzicom. (1) Fundacja przyjazna dzieciom, które czasem mają trudniej w życiu niż ich... Natalia - mama Bartka Wdzięczność (1) Jesteśmy wdzięczni za każde dobre słowo oraz nadzieję jaką nas otuliliście w... Mama Antka Dziękujemy za okazaną pomoc (1) Nie wiem jak mam dziękować ale może w ten sposób na stronach w internecie... Mama Agaty Jestem bardzo zadowolona z zajęć fizjoterapeutycznych. (1) Rehabilitacja prowadzona jest w sposób profesjonalny. Bez obaw powierzam w... Alicja Podziękowania (1) Bardzo dziękujemy przy zaoferowanej pomocy w trudnych chwilach. Wszystko... Adrian Piastowski Zazdrosna (1) Jestem zazdrosna że u mnie nie ma takiej fundacji. Miałam do czynienia z nimi... Doris Kotowska