Zdecydowanie POLECAM (1) Profesjonalizm, systematyczność, zdeterminowanie, wiedza i bardzo dobra... Mama Michała POLECAM! (1) Profesjonalnie i skutecznie. Korzystam z rehabilitacji u Pani Malgorzaty od... Gosia +++ (1) Najlepszy masaż w mieście :-) zdecydowanie polecam. Bóle pleców przeszły po... Toma
POLECAM (1) Zdecydowanie polecam ten gabinet. P. Małgosia bardzo pomogła mi po... Danuta POLECAM (1) Masaż genialny!!! Dojeżdżam do Pani Małgosi ponad 20km i będę przyjeżdżać... Teresa profesjonalizm i kompetencja (1) Po zdjęciu gipsu w marcu 2010 /zerwanie więzadła krzyzowego ACL i inne... Beata Jadwiga - opinia (1) Dołaczam sie do tych opinii. Chdzę dopiero od niedawna , jednak mój problem z... Jadwiga Pani Malgosiu jestes THE BEST!! (1) Od kilku miesiecy zmagałam sie z bólem kręgosłupa, potem pojawiły się... Ola Darek - opinia (1) Bardzo sympatyczna i miła Pani, zna się na tej robocie. Po dziesięciu... Darek Pani Małgosia rządzi! (1) Leczę się u pani Małgosi od dłuższego czasu - pełen profesjonalizm i przemiła... Marcin Polecam (1) Pani Małgorzata zajmowała się mną w trakcie ciąży, gdy miałam ucisk na... Magdalena Wielki pozytyw (1) gabinet bardzo sympatyczny(nie przypomina szpitalnych scian,wejście trochę... aleksander Hania - opinia (1) Polecam wszystkim, świetny gabinet. P Małgosia przemiły człowiek, duża... Hania super (1) polecam gorąco, bardzo fachowa bardzo sympatyczna Pani , szybka pomoc,... Kinga Bożena - opinia (1) Przychodzę systematycznie od roku. Naprawdę polecam. Niesamowite wyczucie w... Bożena REWELACJA!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Polecam wszystkim kobietom w ciązy, dzięki Pani Małgosi mój kręgosłup w... kamila SUPER (1) Dzięki Pani Małgosi - czuję się świetnie, kręgosłup powoli wraca do normy,... Iwona nie tylko rehabilitacja!!!!!! (1) A mi Pani Małgosia pomogła zgubić 7 kg !!!!!!!!!Pewnie się tym nie chwali ale... Elżbieta S Tutaj warto przyjść nie tylko wtedy kiedy juz nie możesz chodzić. (1) Wspaniała wiedza na temat człowieka i jego dolegliwości.A co najważniejsze... Zuzanna Dziękuję i wszystkim polecam (1) Wszytskim połamańcom polecam ten gabinet. Pełen profesjonalizm. Dzięki... Eliza