Ośrodek Szkolenia Psów

Szkolenia psów

Gdańsk, Konrada Guderskiego

Olha Kanivets - ocena (1) Z całego serca polecam szkolenie w Gangu Urwisów. Przyszliśmy z naszą Jessi,... Olha Kanivets Ania i Kroki - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam szkolenie w Gangu Urwisów z Panią Basią!... Ania i Kroki Marcin - ocena (1) Szkolenie zacząłem z moim szczeniakiem w wieku 2 miesięcy od przedszkola 5/6... Marcin
Dorota - ocena (1) Fajne, ciekawe zajęcia z treningu posłuszeństwa i czystości. Z naszym... Dorota Paulina z Zulemką - ocena (1) Polecam zajęcia z posłuszeństwa. Poznaliśmy techniki na umocnienie swojej... Paulina z Zulemką Julia i Mila - ocena (1) Bardzo polecam przedszkole pod okiem p. Basi! Właśnie wczoraj odbyliśmy... Julia i Mila Aneta - ocena (1) Polecam zajęcia węchowe z super trenerką Basią. Wydawało mi się, że dużo wiem... Aneta Adrian - ocena (1) Na szkołę uczęszczam od 2020 roku, zaczynałem z moim psem od szczeniaka. Pies... Adrian Klaudia - ocena (1) Bardzo polecamy przedszkole u p. Basi! Ogrom wiedzy przekazywany na każdych... Klaudia Kacper Szymański - ocena (1) Chodziliśmy z moją suczką Tarą (terrier airedale, aktualnie ma rok) na... Kacper Szymański Ewelina - ocena (1) Przedszkole okazało się strzałem w dziesiątkę! ️ Nasz maluch świetnie się... Ewelina Oliwia - ocena (1) Korzystaliśmy z usług psiego przedszkola. Zajęcia bardzo przydatne,... Oliwia Kasia - ocena (1) Szkolenia w Gangu Urwisów okazały się strzałem w dziesiątkę. Mam turbo... Kasia Aga - ocena (1) Super szkolenie dla szczeniaka.Pani Basia to super trener z dużą wiedzą i... Aga Dorota - ocena (1) Pani prowadząca psycholog- behawiorysta najwyższej klasy! Nie ma trudnych... Dorota Kuba - ocena (1) Polecam!!! Poszliśmy na zajęcia w Gangu z naszym buldogiem francuskim, który... Kuba Maria wojcik - ocena (1) Uczęszczałam na szkolenie do pani Basi z moim nie okiełznanym szczeniakiem... Maria wojcik Dominika - ocena (1) Multum wiedzy, pełen profesjonalizm oraz indywidualne podejście! Bardzo... Dominika Ania - ocena (1) Polecam z całego serca szkole gang urwisa . Pracujem z psem pinujacym... Ania Bartek i Ruby - ocena (1) Byliśmy z pieskiem na psim przedszkolu oraz na 1 etapie w szkole, łącznie 16... Bartek i Ruby