Gdańsk - sklep rybny z przetworami z prawdziwego zdarzenia gdzie?

Witam, czy u was na osiedlu jest sklep rybny, poszukuję śledzików przyrządzonych na różne sposoby.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gdańsk- sklep rybny z przetworami z prawdziwego zdarzenia GDZIE?

polecam sklep rybny RYBKA w Brzeznie. Tylko trzeba przygotować się na stanie w kolejce...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

zaspa - kolo okrąglego kosciola ale ten rybny blizej mostu
zakochalam sie juz dawnow rybach z tego sklepu zawsze swieże, przed swiętami kolejki ale można brać na zamówienie i duży wybór
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy na zaspie to tam gdzie była japa, koło hynka ?

nie - na przeciwko polmedu

Sklep Rybka w Brzeźnie (kiedyś kupowałam tylko tutaj, teraz nie chce mi się tam jeździć specjalnie - ale jak jestem w okolicy, to zaglądam tam i obowiązkowo kupuję pastę katalońską)

Sklep Krewetka na Piastowskiej (od 1,5 roku tu kupuję najczęściej, pyszne śledzie na różne sposoby - polecam np. z czosnkiem marynowanym lub ze śliwkami albo ze szczypiorkiem, cebulką i czerwoną papryką , tatar z łososia itd.)

Delikatesy rybne na przeciwko Polmedu (kupowałam 2 razy będąc w Polmedzie - bardzo dobre np. śledzie pod pierzynką) - jak staniesz przed wejściem głównym do Polmedu(mając je za plecami), to przed sobą zobaczysz mini parking przed przychodnią, a kawałek dalej ciąg handlowy - tam są te delikatesy :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

tylko i wyłącznie krewetka koło polmedu na zaspie (widziałam że otworzyli na suchaninie drugi sklep). wszytsko świeże, na miejscu robione, idealnie doprawione!! uwielbiam od nich sałatki, dania obiadowe, a także zakąski :) znajonmi jak ich zapraszam to zawsze się pytają czy będą rybki :P nie ma u nas spotkania bez pasty rybnej, czy sledzików :D
A w ciąży na kg wyjadałam śledzika pod pierzynką :D

Gdzie na Suchaninie?

Ja polecam sklep Gadus - ceny niezbyt małe ale jakość mega,jak na ten czas jestem bardzo zadowolona http://www.gadus.pl/delikatesy-rybne.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Najtańsze sushi w Gdańsku (27 odpowiedzi)

Gdzie?