Gdańsk - stolicą Kaszub...!!!???

Szanowni Państwo,

Ponieważ ani historycznie, ani geograficznie Gdańsk stolicą Kaszub nie był i nie jest, chciałbym wiedzieć co sądzicie o postawieniu tablic o w/w treści przy wjazdach do miasta. Przez jakiś czas mnie tu nie było i osobiście byłem zażenowany podczas przyjazdu do Gdańsk. Wg mnie ów pomysł jest niczym więcej jak wazeliniarstwem (to małe słowo) władz miejskich w stosunku do władz Polskich i niepotrzebnym wydawaniem kasy - innych powodów nie widzę.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gdańsk - stolicą Kaszub...!!!???

zgadzam sie ...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie w****iaj ludzi.

wiadomo, że nie jest, ale powiedz to adamowiczowi, który z ochotą rzuca dolarami na prawo i lewo stawiając coraz to nowe pomniki i tablice - kaszebszczi oczywiście!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o kasę.Pewnie ktos zgarnął niezłe pieniądze za projekt i pomysł promowania Kaszub.Tez widziałam tę tablicę i jestem zniesmaczona.Ktoś tu sie chyba powinien walnąc nie w pierś a w łeb.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

kłescierzyna haupstatd kaszebszczi *_*
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Jakie spawarki używacie? Co wybrać do poprawienia blach w samochodzie? (11 odpowiedzi)

Do wymiany mam 1 błotnik po stluczce i 2-3 poprawki na pasie przednim i tylnym. Ogólnie chciałbym...

CDN Hosting (5 odpowiedzi)

Czy ktoś z was korzystał z tego rodzaju hostingu? Jakie są główne korzyści płynące z użycia CDN...

Pożyczka w chwilówce - pytanie. (24 odpowiedzi)

Brał ktoś z Was pożyczkę w chwilówce?? Zastanawiają mnie koszta i czas oczekiwania na decyzję i...