Ewa - opinia (1) Dostałam się ma kierunek higienistka stomatologiczna. Kierunek jest bezpłatny... Ewa Jarek - opinia (1) Bardzo dobra szkoła, w miłej atmosferze, w szybkim czasie można przyswoić... Jarek Anka - opinia (1) Jestem na kierunku higienistka stomatologiczna i bardzo sobie chwalę zarówno... Anka
Wicia - opinia (1) Zapisałam sie na kierunek higienistka stomatologiczna. Jestem zadowolona z... Wicia Kasia - opinia (1) Długo rozważałam wybór szkoły do jakiej pojść by poprawić swoją wiedze i... Kasia Daria - opinia (1) Każdy kto chce pracować w branży medycznej a nie ma czasu bądź możlwiości na... Daria Ola - opinia (1) Oceniam naukę na 2,5 letnim kierunku: technik farmaceutyczny. Zajęcia bardzo... Ola Zofia - opinia (1) Ukończyłam naukę na kierunku rejestratorka medyczna i podjęłam pracę w... Zofia Weronika - opinia (1) Zdecydowałam się na kierunek "terapeuta zajęciowy" i jestem bardzo... Weronika Laura - opinia (1) Ukończyłam dwuletnią naukę na kierunku technik administracji. Ten czas był... Laura Magdalena - opinia (1) Szkoła oferuje dużo ciekawych zajęć, wielki nacisk daje się na praktykę, ale... Magdalena Izabela - opinia (1) Jestem mega zadowolona z nauczania, wszystko dobrze wytłumaczono, dziewczyny... Izabela Blanka - opinia (1) Edukacja w tej szkole moim zdaniem jest na najwyższym poziomie. Świetnie... Blanka Lena - opinia (1) Niejedną dobrą opinię słyszalam na temat tej szkoły, dlatego zdecydowałam się... Lena Michał - opinia (1) Szkoła ta jest na bardzo wysokim poziomie w swojej dziedzinie, nauczyciele... Michał ewelina - opinia (1) Uczyłam się w tej szkole na kierunku technik farmaceutyczny. Poznałam wielu... ewelina Wiktoria - opinia (1) Polecam w szczególności kierunek technik faramceutyczny. Program zajęć został... Wiktoria Justyna - opinia (1) Dla siebie wybrałam kierunek Higienistka stomatologiczna trwający 2 lata, w... Justyna Anka - opinia (1) Szkoła posiada nie tylko kierunki medyczne, ale rownież administracyjne. Ja... Anka Aleksandra - opinia (1) Super wykładowcy, świetna atmosfera, uczelnia na wysokim poziomie. Aleksandra