A. - ocena (1) Pani doktor to świetna specjalistka z niezwykłą intuicją. Prowadziła moją... A. Zuzia - ocena (1) Z całego serca polecam panią dr Agnieszkę Kowalewską. Po raz pierwszy... Zuzia Przemysław - ocena (1) Z całego serca polecam Panią dr Agnieszkę Kowalewską to lekarz z prawdziwego... Przemysław
Ewelina - ocena (1) Cudowna, kompetentna ginekolog! Doktor Kowalewska poprowadziła moje dwie... Ewelina Anna KJ - ocena (1) W życiu nie spotkałam lekarza z taką wiedzą, doświadczeniem , zaangażowaniem... Anna KJ Dorota H. - ocena (1) Pani Doktor Agnieszka Kowalewska to nie tylko świetna specjalistka, ale też... Dorota H. Magdalena - ocena (1) Polecam Panią doktor z całego serca ️ Trafna diagnoza , szybka pomoc bardzo... Magdalena Katarzyna Piatek - ocena (1) Pan Mariusz Sitarz jest najlepszym ginekologiem jakiego poznałam z powołania... Katarzyna Piatek AF - ocena (1) Do Pani Doktor trafiłam z polecenia znajomych i od początku widziałam że była... AF agnieszka.s - ocena (1) wspaniała ginekolog, profesjonalna. Posiada ogromną wiedzę i kompleksowo... agnieszka.s Ida - ocena (1) Bardzo dobry lekarz, przy tym sympatyczna osoba. Zawsze kiedy korzystam... Ida Beata.kaszewska@gmail.com - ocena (1) Bardzo polecam konsultacje i wykonanie badań .Jestem bardzo zadowolona . Beata.kaszewska@gmail.com wiktoria - ocena (1) W 2022 wybrałam się na swoją pierwszą w życiu wizytę do ginekologa. Umówiłam... wiktoria Adrianna - ocena (1) Pani dr jest super lekarzem wręcz idealny m i dokładnym przyjemnym do rozmowy... Adrianna Monika - ocena (1) Gdyby nie klinika Olszewscy pewnie nie było było by naszej córki Monika Beata Głogowska - ocena (1) Wspaniały człowiek, dziękuję Panie Adamie Beata Głogowska xyz - ocena (1) Najlepszy lekarz u jakiego byłam, pomocny, cierpliwy i zna się na tym co robi. xyz Inez - ocena (1) Dr hab. n. med. K. Stefańska to wyjątkowy specjalista, który z pełnym... Inez Weronika - ocena (1) Fachowiec w każdym calu. Indywidualne podejście do pacjentki, szeroka wiedza.... Weronika Ania P. - ocena (1) Super ze mozna dostac się do lekarza w nagłym przypadku. Idealnie dla osób,... Ania P.