Iza - opinia (1) Bardzo dobry lekarz .Posiadający ogromną wiedzę.Wizyta to u Pana Doktora to... Iza Marzena - opinia (1) Pan doktor jest osobą, która jest w stanie zrozumieć kobietę. W sposób... Marzena Nikola - opinia (1) Wspaniały Lekarz z ogromną wiedzą i empatią. Świetny specjalista, godny... Nikola
Małgorzata - opinia (1) Bardzo konkretny lekarz, wyszłam z wizyty zadowolona i bez żadnych... Małgorzata Monika - opinia (1) Zazwyczaj chodzę do lekarza ginekologa prywatnie i pierwszy raz trafiłam do... Monika Weronika - opinia (1) Niesamowity specjalista w swoim fachu, na pewno to nie moja ostatnia wizyta.... Weronika Wera - opinia (1) Super specjalista, bardzo miła i pomocna obsługa Polecam serdecznie Wera Natalia - opinia (1) Byłam pierwszy raz na wizycie u Pani Doktor. To jaki spokój i wiedzę ma ta... Natalia Klaudia - opinia (1) Pani Doktor jest aniołem! Nigdy nie spotkałam się z tak dokładnym,... Klaudia Natalia - opinia (1) Bardzo polecam Panią Janinkę kobieta o wielkim sercu!!! Natalia Marta - opinia (1) Bardzo empatyczny, profesjonalny lekarz z indywidualnym podejściem do... Marta Maria A. - opinia (2) Daję ocenę najniższą ,ponieważ chciałam skorzystać jedynie z konsultacji, za... Maria A. Paulina - opinia (1) Lekarz dawnej daty - w dobrym tego słowa znaczeniu! Ogrom wiedzy, rzetelny i... Paulina Julia - opinia (1) Świetna ginekolog! Posiada nieprzestarzałą wiedzę, którą chętnie się dzieli z... Julia Agnieszka - opinia (2) Wysoki standard usług. Profesjonalizm i dokładność. Polecam - mama 3 dzieci Agnieszka Ewelina - opinia (1) Jestem pacjentką Pani Doktor od ponad 10 lat. Prowadziła moją drugą ciążę i... Ewelina Dorota - opinia (1) Jestem pacjentką pani doktor już z 8 lat. Jest wybitnym specjalistą w swojej... Dorota Ewe - opinia (1) Polecam, mój lekarz od wielu lat. Bardzo dobry kontakt, łatwo umówić wizytę.... Ewe Paulina - opinia (1) Polecam z całego serca Panią Doktor. Jest to lekarz z powołania, traktuje... Paulina Małgorzata - opinia (2) Pełen profesjonalizm i super sprzęt. Bardzo dobre podejście do pacjenta i... Małgorzata