Marzena - ocena (1) Omijać szerokim łukiem!! Marzena Marzena - ocena (1) Pani doktor Ratnicka jest profesjonalistką traktujacą swoje pacjentki z... Marzena Magda - ocena (1) Świetny lekarz. Bardzo dokładny. Magda
Anna Ch - ocena (1) Bardzo dobry specjalista. Anna Ch Pacjentka - ocena (1) Pan doktor z doświadczeniem Pacjentka Dorota G. - ocena (1) Bardzo dobry lekarz,z doświadczeniem. Nie przepisuje leków, bez badań. Zawsze... Dorota G. Kaśka - ocena (1) Konkretny, kompetentny, delikatny w badaniu. Pamięta o całej pacjentce... Kaśka Pacjentka - ocena (1) Bardzo fajny i wnikliwy lekarz. Atmosfera zawsze miła, spokojna i... Pacjentka Aga - ocena (1) Bardzo dobry lekarz, delikatny.Odpowie na wszystkie pytania, dokładnie... Aga Dorota - ocena (1) Najlepsza! Świetne podejście do pacjentki. Dorota Wierna pacjentka - ocena (1) Najlepszy lekarz, dokładny, profesjonalny, dba o pacjenta, ma świetny sprzęt... Wierna pacjentka Agata - ocena (1) Jestem Bardzo zadowolona z wizyty u Pani doktor. Cieszę się że właśnie na nią... Agata Joanna - ocena (1) Najlepszy lekarz, cudowny czlowiek Joanna ANIA T - ocena (1) Pani Agnieszka to wspaniała lekarka, świetny specjalista, empatyczna,... ANIA T Katarzyna Markowska - ocena (1) Cudowny Człowiek, fantastyczna Kobieta, Lekarka z olbrzymią wiedzą,... Katarzyna Markowska Anna - ocena (1) Miałam kiedyś kontakt jeszcze w poprzednim UCK. Wtedy też zrobił na mnie... Anna Magda - ocena (1) Lekarz z olbrzymią wiedzą, doświadczeniem, empatią. Bardzo delikatny, co jest... Magda Anna - ocena (1) Bardzo wnikliwy, staranny w badaniu, sympatyczny, dokładnie tłumaczy, bardzo... Anna Kasia D. - ocena (1) Ginekolog do zadań specjalnych, nie tylko ogromna empatia, ale przede... Kasia D. Magda - ocena (1) Świetna specjalistka z ogromną wiedzą . Bardzo miła , wszystko wytłumaczy.... Magda